Events

Ziua vestilor bune LG

Events | 18 January 2011Comments Off

LG-Billboard

Il cheama Gil, are peste 15 metri si 390 metri patrati si este noua mascota LG. “Ambasadorul vestilor bune” este amplasat in faimosul Times Square din New York, fiind sustinut de catre tehnologia unui ecran LED cu o dimensiune cel putin impresionanta: un bloc de 5 etaje.

LG a dezvaluit noua mascota in cadrul unui eveniment special care a avut loc la etajul noua al cladirii Marriott Marquis. Astfel, panoul publicitar ramane fidel expresiei “Life’s Good”, permitand trecatorilor sa trimita vestile lor bune printr-un SMS sau Tweet, acestea urmand a fi afisate ulterior.

LG-News .

Pentru a marca evenimentul, primarul Michael Bloomberg a declarat 14 decembrie ca fiind “Ziua Vestilor Bune LG”. Avand dimensiunea de 390 metri patrati, micul gigant – asa cum este alintat de catre cei care l-au creat – este cel mai mare panou LED din Times Square, avand o rezolutie de 1984×1136 pixeli si o luminozitate de 10,000 Candele. Astfel, pana si in cele mai reci nopti, Gil va aminti trecatorilor motto-ul LG : “Life’s Good”.

HR
HR
Ajouter un commentaire