Audio-Video

Avem o gama extinsa de produse ce incorporeaza tehnologie 3D: televizoare 3D, produse audio-video, playere blu-ray. Si, incepand cu luna noiembrie, suntem prima companie de electronice care ofera romanilor continut 3D local, disponibil exclusiv pentru televizoarele LG.

Lansarea primului concert filmat in format 3D Blu-Ray si oferit in exclusivitate pentru televizoarele LG, este urmata de doua noi titluri in format 3D, disponibile la achizitia unui televizor LG 3D! LG aduce astfel în locuinţele românilor continut 3D de care se pot bucura impreuna cu familia, de sarbatori: primul concert 3D de pe piaţa locala si doua filme in format 3D Blu-Ray: O poveste de Craciun (superbul film, cu Jim Carrey in rolul principal) si Monster House.

In cadrul parteneriatului, achizitionand oricare din televizoarele LG din gama 3D (modelele de televizoare LCD 47LX9500, 42LX6500, 42LD920) incepand cu 20 noiembrie 2010 (pana la sfarsitul anului, in limita stocului disponibil), veti primi, in exclusivitate, continutul 3D, precum si un player Blu-Ray (model BX580).

In cadrul parteneriatului cu LG Electronics, albumul Iubiland include o editie limitata disponibila pe disc Blu-Ray 3D, ce contine 8 piese ale albumului, filmate in totalitate cu cea mai noua tehnologie 3D Full HD.

LG-Promotie3D

LG Electronics isi afirma astfel angajamentul de a-si consolida pozitia pe piata locala a divertismentului 3D si a produselor care incorporeaza noile tehnologii de vizionare. In prezent, LG ofera o gama diversificata de produse audio-video, de la televizoare la sisteme audio-video, din diverse categorii de pret, pentru a permite cat mai multor consumatori sa beneficieze de experienta noilor tehnologii 3D. Inovatiile tehnologice oferite de LG, alaturi de continutul exclusiv oferit, vor sustine pozitionarea LG ca un brand dinamic si inovator, pe segmentul produselor ce incorporeaza tehnologia 3D.

HR
HR
Ajouter un commentaire