Telefoane Mobile

Optimus-3D-1

O scena 360, vedere panoramica, sunet full-surround, 1500 de fani si 100 de telefoane Optimus 3D. Pe scurt, acesta a fost concertul aniversar al legendelor rock Jane’s Addiction, filmat in intregime in 3D de catre 100 de fani norocosi, la peste 26 de ani de existenta a trupei. Rezultatul? Primul concert user-generated”din lume, o experienta 3D absolut unica, din toate punctele de vedere si un documentar de peste 60 de minute, pe care il puteti viziona aici.

Optimus-3D-2

Filmarile au generat un documentar de peste 60 de minute, full-3D

Tehnologia 3D a cunoscut o evolutie fulminanta in ultimul timp, dovada fiind atentia acordata filmarilor 3D de catre diversi artisti, regizori si alte medii creative, deopotriva. Spre exemplu, regizorul de origine koreeana Jang Jin, cunoscut pentru filmele Someone Special si Guns and Talks, a filmat cu un telefon Optimus3D un scurt-metraj in intregime, scurt-metraj care a marcat lansarea telefonului LG Optimus 3D in Koreea.

“LG a reusit sa deschida o usa catre o dimensiune in care, de fapt, traim. Am incredere cand spun ca Optimus 3D este tot ceea ce am nevoie pentru a prezenta audientei dimensiunea 3D, in toate aspectele sale”, a declarat Jang intr-un interviu.

Optimus-3D-3

Regizorul Jang Jin la treaba, cu LG Optimus 3D

In paralel, anumite divizii LG lucreaza déjà alaturi de producatorii Gameloft la partea de gaming a Optimus 3D, in special asupra functiei “3D Game Converter”, functie care reuseste sa transforme orice joc 2D in 3D, doar printr-o simpla comanda. Mai mult decat atat, LG Electronics a fost unul dintre sponsorii principali cat si membru onorific in juriul festivalului IndieCade Game Festival, o competitie adresata producatorilor independenti de jocuri. Astfel, anumiti producatori vor avea sansa sa isi dezvolte jocurile pe platformele mobile LG, finalistii urmand sa fie premiati cu cate un smartphone Optimus 3D si ulterior , sa fie sponsorizati de catre LG.

Optimus-3D-4Indiecade, festivalul producatorilor independenti de jocuri

Puteti citi mai multe despre IndieCade Game Fest, aici.

HR
HR
Ajouter un commentaire