Telefoane Mobile

Versace, in colaborare cu ModeLabs Group, anunta lansarea telefonului Versace Unique, primul terminal de lux cu ecran complet tactil si un numar mare de functii multimedia incorporate. Telefonul va fi disponibil in retelele exclusiviste de magazine ce comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux, dar si in cele mai celebre buticuri Versace din intreaga lume incepand cu luna iunie 2010.

Versace Unique combina intr-un mod ideal functii esentiale pentru utilizarea acestuia in scop personal si profesional, fiind realizat din cele mai bune materiale. Asamblat manual in Franta, telefonul este realizat tinandu-se cont de standardele ridicate Versace, precum toate produsele celebrei case de moda. Partea frontala este finisata cu ceramica de cea mai buna calitate sau prin lacuire manuala, avand aplicata o rama din aur galben de 18K sau incrustatii din otel inoxidabil 316. Spatele terminalului este acoperit de cea mai buna piele prelucrata manual si de imaginea in relief a Medusei. Mai mult, ecranul din cristal are cele mai mari dimensiuni disponibile la un produs comercial. Imposibil de zgariat, delicat si cu capacitate de reactie rapida, ecranul ofera un control precis al interfetei tactile.

Carcasa pretioasa Versace Unique dezvaluie o lume a tehnologiei avansate create de catre LG Electronics, care garanteaza o interfata unica intre realitate si tehnologie, design si utilitate. Versace Unique suporta toata gama de functii pentru terminale mobile si netbook-uri, de la retea 3G, e-mail, media player sau camera flash cu rezolutie de 5 megapixeli. Mai mult, datorita tehnologiei Dolby Mobile, consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinara a sunetului surround atunci cand asculta muzica sau vizioneaza fisiere video timp de pana la 30 de ore.

Gian Giacomo Ferraris, CEO al Versace Group declara: “Suntem extrem de entuziasmati de Versace Unique. Echipa noastra a colaborat foarte bine cu partenerii Modelabs pentru realizarea unui produs inovator care imbina perfect materialele pretioase, maiestria si tehnologiile avansate ale LG. O data cu evolutia companiei noastre, ne bucuram ca putem sa ne diversificam portofoliul de accesorii de lux care completeaza gama noastra de baza de produse fashion, toate in linie cu AND-ul Versace”.

”Crearea unui terminal pentru un brand de lux tine in primul rand de pasiune. La baza realizarii unui produs se naste o alchimie misterioasa intre stilul creativ al brandului si experiza noastra, alaturi de traditie si inovatie. In acelasi timp, respectam cele mai exigente criterii in materie de design, alegerea materialelor, a tehnologiilor si o mare grija pentru exteriorul terminalului”, sustine Stéphane Bohbot, CEO ModeLabs.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati http://www.versace.com/mobile

HR
HR
Ajouter un commentaire