Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Cinema-3D-SmartTV

Daca va plac numerele, o sa indragiti acest mesaj: LG a vandut 8.8 milioane de televizoare pe parcursul ultimului trimestru din 2011. Raportat la numarul de luni, saptamani, zile, ore, minute si secunde asta inseamna… un televizor vandut la fiecare secunda. :)

Dintre televizoarele LG, seria LG Cinema 3D a fost cea mai apreciata, cu un volum de vanzari ce a generat un profit operational de 130 milioane dolari.

Obiectivul nostru pentru acest an este sa fim lideri in segmentul de televizoare 3D. Si am pornit cu dreptul, daca tinem cont de functiile si design-ul televizoarelor lansate in ultima perioada. Specialistii de la TechRadar apreciaza designul televizoarelor LG drept “revolutionar, cu o rama de doar 1mm”.

In tari precum Coreea de Sud, SUA, Mexic sau Brazilia vanzarile de televizoare 3D s-au dublat sau chiar triplat de la inceptul anului, in multe zone fiind deja lideri pe piata 3D.

Dumneavoastra apreciati calitatea si inovatia care sta la baza tuturor televizoarelor LG Cinema 3D SmartTV. Avem cele mai bune televizoare disponibile in momentul de fata si ne mandrim cu asta!

HR
HR
Ajouter un commentaire