Corporate

Smart-eco

In cadrul IFA 2011, LG Electronics prezinta gama de electrocasice inteligente, pentru prima data in Europa. Prin frigiderul inteligent, masina de spalat inteligenta, cuptorul inteligent si aspiratorul robotizat inteligent, LG dovedeste ca poate oferi consumatorilor un confort sporit si economii zilnice.

Electrocasnicele inteligente LG sunt sustinute de cele patru tehnologii de baza ale companiei – Compresorul Linear, Inverter Direct Drive, tehnologia Lightwave si tehnologia KOMPRESSOR – dar si de tehnologia sa Smart ThinQ ce include Smart Manager, Smart Diagnosis, Smart Access, Smart Adapt si Smart Grid. Combinate si incorporate in produsele LG, aceste tehnologii unice ofera performanta cu o eficienta sporita in energie, efort si timp.

Frigiderul inteligent, eficient din punct de vedere energetic, vine impreuna cu ingeniosul Smart Manager, care afiseaza locatia, datele de expirare, calitatea si infomatiile nutritionale ale alimentelor din frigider. Cu Smart Manager, clientii pot tine evidenta continutului frigiderului intr-un mod eficient, sau sa verifice, prin intermediul smartphone-urilor, ceea ce este deja in frigider in timp ce cumpara alimente. Frigiderul recomanda retete de mancaruri delicioase ce pot fi preparate utilizand ingredientele ramase in frigider si este echipat chiar si cu functii de divertisment, precum stiri ce sunt permanent actualizate, muzica si social media.

Frigiderul inteligent LG prezentat in cadrul IFA include primul sistem de usi alaturate din lume, cunoscut sub denumirea Smart Eco Door. Usa mai mica atasata de usa principala a frigiderului faciliteaza accesul la produsele din frigider consumate frecvent, contribuind astfel la reducerea consumului de electricitate.

LG Frigider incorporat

LG va prezenta si functia Smart Diagnosis creata pentru electrocasnicele inteligente, care ajuta consumatorii sa depisteze si sa rezolve rapid si eficient problemele  mecanice prin telefon si, totodata, printr-o aplicatie a smartphone-ului, limitand astfel apelurile costisitoare si vizitele la domiciliu. In plus, functia Smart Access ofera un confort si mai mare, permitandu-le consumatorilor sa isi controleze electrocasnicele de la distanta, prin intermediul smartphone-urilor. De exemplu, consumatorii pot sa deschida sau inchida aspiratoarele robotizate inteligente si totodata sa monitorizeze aparatul cand sunt plecati de acasa, economisind astfel din timpul dedicat treburilor casnice. Smart Adapt permite clientilor sa descarce cele mai noi si avansate programe si update-uri de software pentru electrocasnicele lor. Utilizatorii masinilor de spalat inteligente LG, de exemplu, pot descarca noi programe de spalare personalizate, precum Super Rinse sau Baby Sanitize. Smart Adapt le ofera consumatorilor toate beneficiile celor mai noi inovatii technologice LG, fara a fi nevoiti sa achizitioneze un produs nou. Astfel, clientii pot sa isi mentina electrocasnicele complet actualizate pe tot parcusul ciclului de viata a masinii.

Pe langa electrocasnicele inteligente, LG va prezenta congelatorul sau supereficient din punct de vedere energetic, evaluat la A+++, acesta fiind primul congelator cu capacitate de 385 litri, care primeste o cota atat de mare de evaluare a energiei.

Incorporand tehnologiile patentate LG, precum Direct Drive 6 Motion si TrueSteam, masina de spalat cu incarcare frontala si capacitate de 12 kg combina capacitatea maxima a unei masini de spalat de marime standard cu o crestere de 20% in eficienta energetica, comparativ cu masinile de spalat A+++ clasice. De asemenea, masina de spalat este extrem de durabila si eco-friendly.

Tot in cadrul targului, LG prezinta aspiratorul revolutionar care ofera o curatare completa si fara efort cu ajutorul sezorilor inteligenti, prin care aspiratorul urmareste automat utilizatorul in timp ce aspira. Cuptorul premiat Lightwave Convection utilizeaza primul Charcoal Lighting Heater din lume, un element in totalitate natural, ce gateste preparate delicioase intr-un mod natural, sanatos si usor.

LG Cuptor Grill

LG Styler este o noua metoda pentru curatarea si intretinerea articolelor de imbracaminte, prin reducerea cutelor zilnice si mirosurilor neplacute, sterilizandu-le totodata cu abur. De asemenea, electrocasnicele incorporate LG, elegante – punctul culminant al celor patru tehnologii de baza – vor fi, prezentate in cadrul IFA 2011.

O prezentare detaliata a acestor electrocasnice puteti urmari aici (prezentarea video, in limba engleza, de la finalul articolului).

HR
HR
Ajouter un commentaire