Doamnelor și domnilor, echipa LG revine în forță, cu o farsă de scară galactică. Realitate sau ULTRA realitate? Cum îți poți da seama care e diferența între ce e real și ce nu, atunci când rezoluția televizorului ULTRA HD pare mai clară decât realitatea?

Acesta a fost cel mai discutat subiect între mai bine de 8 milioane de privitori, care au văzut cel mai recent videoclip viral al nostru în mai puțin de o săptămână.  De asemenea, media internațională CNN, the Telegraph, Mirror, LA Times. Gizmodo și mulți alții au clasificat interviul nostru apocaliptic ca fiind ‘hilar’.

Mai întâi, trebuie să vezi cu ochii tăi ce înseamnă ULTRA real.

Destul de incitant pentru un interviu, nu crezi? Au fost spectatori care au simpatizat cu participanții înspăimântați de farsa noastră, în timp ce alții au fost de părere că partea cu bărbatul care nu a văzut partea amuzantă a farsei noastre, este total hilară. Ce părere ai tu despre farsa noastră? Ai fi încercat să te adăpostești undeva ca toți participanții la interviu?

Pentru aceia dintre voi care nu au văzut clipul încă, participanții au fost aduși într-o cameră pentru a susține interviul. În momentul în care începe interviul, o lumină puternică aprinde cerul, iar un meteor se prăbușește, îngropând orașul în fum. ( Vorbind despre un interviu stresant pentru un loc de muncă… ) Din fericire pentru ei, interviul acela nu a fost momentul final al vieții lor pentru că totul era doar un clip pe televizorul de 82 inci, ULTRA HD, care era pre-instalat și deghizat într-o fereastră cu vedere panoramică spre oraș. Până în momentul în care televizorul a fost scos din priză, participanții nu au avut nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă.

Toți participanții au fost 100% păcăliți de rezoluția realistică a televizorului ULTRA HD și au crezut că a venit sfârșitul lumii. Dar, dacă te gândești puțin, nu este foarte greu de crezut. Marcat de PCMag cu distincția ‘următorul pas mare’ în rezoluția televizoarelor HD, LG a fost primul care a comercializar tehnologia ULTRA HD TV și a transformat realitatea în ‘ULTRA realitate’ cu cel puțin 8 milioane de pixeli activi și o rezoluție de 3840 x 2160 ( orizontal x vertical).

Dacă ți s-a părut amuzant, ar trebui să te uiți și la celelalte varse virale ale noastre!  Prima din seria de farse ‘Atât de real că te sperie’, pasageri inocenți ai liftului sunt păcăliți să creadă că podeaua de sub ei se prăbușește, în timp ce a doua farsă din seria Atât de real că te sperie’ a cauzat trac în toaleta bărbaților cu ajutorul a 7 monitoare ultra-realistice LG IPS.

Bun-venit în ULTRA realitatea noastră. Tu ai putea fi următoarea noastră țintă în ‘ULTRA realitate’ …

HR
HR
Ajouter un commentaire