Una din modalitățile preferate a oamenilor de a-și petrece timpul este mersul la film… iar unul dintre cele mai mari avantaje ale sălilor de cinema este, desigur, dimensiunea mare a ecranului! Suntem captați chiar de la începutul vizionării, iar simțurile noastre sunt inundate imediat cu imaginile fermecătoare și efectele grafice de pe marele ecran.

Și pentru că mărimea chiar contează atunci când vine vorba de vizionare, consumatorii au încercat  ani la rând să aducă  în casele lor experiența cinematografului. Putem spune că au reușit  într-o anumită măsură. Dar acum, datorită noului televizor Laser, LG poate oferi o soluție practică și optimizată .. care, așteaptă … presupune un ecran cu o dimensiune de 100 de inch.

Cum funcționează televizorul LG Laser? Diferit de alte sisteme de televizionare, acesta are un ecran cu proiector detașat pe care se redau imaginile. În orice caz, între ecran și proiector trebuie să existe o distanță de doar 15 centimetri – iar rezultatul este o vedere cinematografică uimitoare, afișată pe 100 de inch.

În plus față de oferirea unei adevărate experiențe de cinematograf, televizorul LG Laser dispune de un design inovativ, unic și funcționalitate Smart TV. Nerăbdător să afli mai multe? Hai să aruncăm o privire mai atentă.

 

Ecran mare pentru distracție maximizată

Un ecran cu dimensiunea de 100 de inch. Este destul de dificil să îți dai seama cât de mult înseamnă 100 de inch, dar dacă te gândeai că un televzior de 50 de inch este mare, gândește-te că televizorul Laser LG este de PATRU ori mai mare atunci când este măsurat pe diagonală.

Deci, cum ar putea  televizorul LG Laser de 100 inch să îți maximizexe experiența de vizionare?

Așa cum am menționat mai sus, ar fi ca și cum ai avea o mini sală de cinema adecvată la domiciliu, sau chiar mai bine de atât. Datorită ecranului Full HD al televizorului LG primești toate beneficiile mediului mult mai confortabil de acasă, plus o experiență de vizionare net superioară.

Imaginează-ți cum pucul acela micuț, care ți se pare mereu greu de urmărit în timpul meciurilor de hochei, va sări acum exact în fața ta. Nu ești un fan al sporturilor? Filme de acțiune pe care obișnuiai doar să le observi (pe lângă alte obiecte de mobiliere din apropierea televizorului tău de acasă) te vor inunda complet. Același lucru este valabil și în cazul jocurilor video. Imaginează-ți un personaj grăbit în prim plan, pregătit să tragă, pe un ecran mai mare. Ar fi ca și cum diversele scene de joc și personajele ar avea aceeași mărime ca în realitate.

 

Și nu lăsa lumina zilei să te distragă de la plăcerea vizionării unui film pe televizorul LG Laser. Având un ecran special anti-reflexie care împiedică lumina să se reflecte în ecran, nu numai că te poți bucura de televizor seara, dar te poți bucura de el chiar și în cele mai  însorite zile fără să tragi draperiile.

Bucură-te de conținut din belșug cu funcționalitatea Smart TV.

Dacă mărimea sa enormă nu a fost de ajuns, televizorul LG Laser dispune și de aclamata funcționalitate LG, Smart TV.

Care e primul exemplu de beneficiu imediat pe care ți-l aduce televizorul LG Smart? Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru depozitarea DVD-urilor. Dacă la solicitarea copiilor tăi, vrei să vizionezi cea mai nouă animație TV, trebuie doar să folosești telecomanda Magic Remote și să o descarci de pe Netflix sau de pe alte portaluri de film disponibile.

Iată o altă scenă distractivă – prietenul tău nu a văzut  încă Gangnam Style? Vizionează celebrul videoclip în Full HD, de pe Youtube și de asemenea, învață mai multe despre cariera și mediul artistului PSY de pe Wikipedia, prin funcționalitatea Smart TV a  televizorului LG Laser. În plus față de videoclipuri, o mare varietate de jocuri sau materiale educaționale, vei găsi și diverse alte aplicații.

 

 

În cele din urmă, având funcționalitatea Smart TV pe televizorul LG Laser, asigură-te că profiți din plin de formidabilele caracteristici multi-device sharing disponibile. Încerci să găsești un cablu cu care să conectezi televizorul LG Laser la laptopul tău, astfel încât să poți viziona un videoclip cu peisajele din Yellowstone? Dacă ai un laptop care e compatibil cu tehnologia Wireless Display (WiDi), poți conecta ambele dispozitive cu sau fără o rețea de internet. Asta este ceea ce face Smart pentru tine.

Totul este ambalat într-un design elegant

Atunci când te gândești la un televizor de 100 de inch care pe lângă ecran vine și cu un proiector, începi să te gândești instant la volumul de muncă sau al echipamentului și la timpul de instalare, nu-i așa? Dar nu este cazul. Ține minte: doar 15 centimetri. Asta e distanța pe care trebuie să o menții între ecran și proiector.

 

Această formă unică a design-ului deschide ușa către o mulțime de posibilități. Nu trebuie să meditezi asupra spațiului necesar pentru plantarea unui televizor atât de mare în apartamentul tău, iar cu posibilitatea de a viziona orice chiar și în timpul zilei, LG Laser TV se poate integra ușor în orice cameră.

Un alt beneficiu adus de televizorul LG Laser este că nu necesită un cablu pentru a face conexiunea între proiector și ecran. De ce? Pentru că, după cum îți poți da seama, proiectorul transmite imagini direct către ecran fără a folosi un cablu. Proiectorul are câteva cabluri pentru energie electrică și așa mai departe, dar sunt plasate sub proiector pentru a face instalarea mai ușoară și pentru a îmbunătăți estetica. Mai mult? Rama subțire și fină a giganticului ecran adaugă o notă modernă și elegantă oricărui interior de casă.

O alegere minunată pentru o vizionare publică

Gândind în afara cutiei, factorii descriși mai sus fac televizorul Laser LG să fie o alegere minunată pentru o vizionare publică. Un televizor cu o asemenea dimensiune, ușor de instalat și care necesită doar o distanță minimă între monitor și proiector? Posibilitățile sunt infinite. Imaginează-ți cum planifici un eveniment public și cum prezinți public reclame pentru un hotel sau pentru un mall. În loc de toată munca pe care ar trebui s-o depui în printarea unor imagini cu rezoluție mare pe o pânză, sau în fixarea unui proiector mare, televizorul LG Laser îți permite să setezi proiectorul și ecranul în doar câteva minute și să îți uimești  privitorii chiar și în plină zi.

Versiunea perfectă a unui televizor mare

Ai rămas cu senzația că televizorul LG Laser este varianta perfectă pentru un televizor mare? Nu te învinovățim. Să facem o scurtă recapitulare a multiplelor sale beneficii:

Cât de mare? 100 de inch. Trebuie să tragi draperiile pentru a viziona filme în plină zi? Nu și pentru televizorul LG Laser. Îngrijorat de posibila lipsă de conținut? Funcționalitatea Smart TV îți oferă o sumedenie de filme, jocuri, aplicații, și altele. Îngrijorat de necesitățile mari ale unui televizor de 100 de inch? Nu se aplică, deoarece televizorul LG Laser are un aspect elegant, fără cabluri și cu o minimă cerință de spațiu de 15 cm între proiector și ecran. Nu se poate mai bine de atât. Descoperă mai multe pe site-ul oficial LG, www.lg.com/ro.

*Deoarece acest produs există atât în versiune pentru televizor cât și pentru monitor, te rugăm să tratezi acest articol conform produselor disponibile în piața din regiunea ta.

HR
HR
Ajouter un commentaire