Smartphone-ul LG G3 primește, de asemenea, recunoaștere din partea Region’s Top Media

LG OLED TV_EISA Award 2014-2015

 

LG Electronics (LG) este din nou premiată. Televizorul 4K OLED, televizorul Smart+, SoundPlate-ul și smartphone-ul LG G3 au fost recunoscute de premiile 2014-2015 ale Asociației Europene de Imagistică și Sunet (EISA). Astfel LG Electronics este singura companie cu trei premii consecutive EISA pentru tehnologia OLED TV.

Televizorul de 77 inci 4K OLED de la LG (modelul 77EC980V), câștigătorul premiului european EISA 2014-2015 pentru categoria de lux, este primul care încorporează rezoluția 4K cu un display OLED care dispune de tehnologie WRGB. Această combinație de cele mai noi tehnologii de afișare asigură imagini clare, detaliate și rată de contrast infinită. Ecranul ergonomic curbat al televizorului 4K OLED oferă o experiență de vizionare captivantă și un unghi larg de vizualizare. Și datorită mecanismului LG Tru 4K Pro, 77EG970V poate mări conținutul de rezoluție mai mică la o calitate a imaginii apropiată de Ultra HD.

Câștigătorul premiului european Smart TV 2014-2015, televizorul LG de 55 inci Smart+ (modelul 55LB870V) oferă imagini clare Full HD, având culori precise, contrast puternic și un unghi larg de vizualizare. Împreună cu platforma revoluționară cu sistem de operare webOS, 55LB870V oferă o experiență simplă și intuitivă, cu acces ușor și rapid la o lume a divertismentului. În plus, ramele foarte subțiri ale ecranului îi conferă televizorului LG Smart+ un aspect elegant, aparent fără margini, care permite utilizatorilor să se simtă mai aproape de acțiunea de pe ecran.

Premiul European EISA HT Soundbase 2014-2015 a fost acordat lui produsului LG SoundPlate (modelul LAB540). Proiectat pentru a se potrivi convenabil și discret sub un televizor, SoundPlate-ul extrem de subțire este o soluție completă pentru divertismentul din propria locuință. Pe lângă canalul 4.1, sistemul de sunet home theater surround de 320W, care include un subwoofer wireless activ, LAB540 oferă un 3D player Blu-ray încorporat și funcționalitate Smart TV. Acesta susține, de asemenea, Bluetooth, permițând utilizatorilor să primească un flux de fișiere audio de la dispozitive externe.

LG va continua sa împingă limitele tehnologiei și design-ului în efortul de a satisface nevoile consumatorilor din întreaga lume, care așteaptă ca LG să ofere tot ce are mai bun de oferit această industrie.

EISA este o asociație formată din 50 de publicații din 20 de țări europene, dedicată noutăților ce țin de tehnologia de sunet și imagistică. Anunțate anual, premiile EISA recunosc cele mai bune produse audio și video de consum din șase categorii: Audio, Video, Home Theater, fotografie, dispozitive de mașină și dispozitive mobile. Premiile sunt acordate produselor noi care încorporează cea mai bună combinație de tehnologie avansată, caracteristici, design, ergonomie și preț.

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.