Audio-Video Cinema 3D Smart TV Corporate

Apreciat pentru calitatea imaginii, design şi interfaţa inteligentă, televizorul LG OLED impresionează din nou juriul european

 

Bucureşti, 16 august 2016 — Pentru al cincilea an consecutiv, televizorul OLED LG  a fost numit încă o dată cel mai bun televizor high-end din Europa de către Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine (EISA). Premiile EISA sunt acordate anual de un juriu format din 50 de experţi din partea a 50 de publicaţii multimedia provenind din 20 de ţări europene care evaluează produse inovatoare din punct de vedere al capabilităţilor tehnologice, al design-ului şi al inovaţiei.

 EISA Award_1

Câştigător al Premiului European pentru Televizoare High-End, LG SIGNATURE OLED TV (modelul 65G6), a fost descris ca fiind “într-adevăr o operă de artă” de către juriul care a fost impresionat de abilitatea sa de a afişa un negru perfect pentru o imagine incredibilă. Juriul a lăudat de asemenea televizorul LG SIGNATURE OLED pentru că suportă şi HDR 10 şi Dolby Vision.

 

“Suntem onoraţi să primim cel mai prestigios premiu al EISA pentru al cincilea an consecutiv,” afirmă Brian Kwon, preşedintele companiei LG Home Entertainment din cadrul LG Electronics. “Această recunoaştere ne confirmă convingerile şi credem în continuare, faptul că LG SIGNATURE OLED este un produs extraordinar, rezultat al ingineriei, având o claritate a imaginii uluitoare şi un design revoluţionar.”

 

Un alt televizor LG, LG UH770V SUPER UHD, a primit Premiul European pentru Televizoare Inteligente, pentru calitatea sa impresivă a imaginii, dar şi pentru interfaţa  intuitivă webOS 3.0. Divizia de telefoane mobile a LG a câştigat de asemenea un premiu pentru smartphone-ul LG G5, care a primit Premiul European pentru Inovaţie Mobilă datorită design-ului său modular şi a carcasei concepută complet din metal.

 

 

# # #

 

 

 

 

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 119 birouri din întreaga lume. LG este o companie alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution şi Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare cu ecran plat, dispozitive mobile, aparate de aer condiţionat, maşini de spălat și frigidere de pe piaţa mondială. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.LGnewsroom.com .

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.