LG Electronics anunță  intrarea pe piaţa din România a uimitorului LG CURVE OLED TVde 55 inci, modelul 55EA980W. Această noutate care vine după lansarea ecranului original LG OLED, prezentat la începutul anului, face ca LG să fie primul brand din lume care aduce tehnologia OLED în România.

LGOled1e

Televizorul  curbat LG OLED (55EA980W) este primul de genul său care, atunci când a fost prezentat la CES 2013, în Las Vegas, folosea tehnologia unică LG WRGB( pixeli de 4 culori) un display uimitor de subțire, un design dramatic, curbat, și imagini în culori vii care redau perfect claritatea culorilor găsite în natură.  LG CURVE OLED reprezintă viitorul televizoarelor și este rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare, tehnologie în care LG a investit constant şi susţinut.

LG Electronics  este pioner și lider de piață al primei tehnologii OLED pentru ecrane mari. Această tehnologie uimitoare va fi oferită începând cu această  toamnă şi consumatorilor din România care se vor bucura de primul televizorul cu design curbat din lume.

Modelul unic LG 55EA980W prezintă primul design curbat, ergonomic din industrie, echipat cu suport CINEMA 3D și Smart TV. Având o ușoară flexiune către interior, întreaga suprafață a ecranului este echidistantă pentru ochii privitorului, rezolvând astfel problema distorsiunii vizuale și a pierderii detaliilor atunci când ecranul este privit dintr-o parte.

Designul distinct al modelului a fost certificat de către Eu Ecolabel din Comisia Europeană. Acest certifcat atestă că produsul a fost construit fără a avea niciun fel de impact negativ asupra mediului.

Designul televizorului curbat LG OLED a câștigat de asemenea și premiul de prestigiu Red Dot în cadrul galei EISA 2013.

 

LGOled2e

HR
HR
Ajouter un commentaire