Audio-Video Events

CES-SmartTV

In cadrul CES 2011, una dintre revelatiile in materie de produse inteligente LG este televizorul Smart, care incorporeaza tehnologii avansate si conexiune la Internet, fiind in acelasi timp extrem de usor de utilizat. Meniul intuitiv si telecomanda Magic Motion a televizoarelor Smart transforma utilizarea acestui produs intr-o operatiune simpla, rapida si intuitiva.

Adaugand Media Link la deja existentele functii USB si DNLA, Smart Share ofera consumatorilor posibilitatea de a accesa continutul preferat de pe propriul PC prin transferul acestuia direct pe televizorul inteligent LG. In plus, pentru a facilita consumatorilor vizualizarea continutului stocat pe PC direct pe ecranul mare al televizorului, Media Link ofera informatii simultan cu continutul livrat, precum sinopsis, profilurile actorilor si numarul de vizitatori.

Un alt dispozitiv inteligent prezentat de LG in cadrul CES 2011 este Smart TV Media Box, model ST600, care ofera consumatorilor o gama mare de functii specifice televizoarelor inteligente pe televizoarele clasice cu ajutorul unui cablu HDMI.

LG estimeaza ca in 2011 va comercializa 40 de milioane de televizoare cu ecran plat – televizoare Smart, televizoare 3D si televizoare LCD-LED. Televizoarele Smart reprezinta o categorie foarte importanta avand in vedere faptul ca LG vizeaza pozitia de lider pe acest segment care se va dezvolta in anul in curs. De asemenea, in 2011 compania intentioneaza sa castige un procentaj substantial din piata de televizoare 3D prin introducerea noii tehnologii 3D care va livra cea mai buna imagine.

Alaturi de televizoare, LG prezinta si sistemele home theatre blu-ray 3D, playerele Blu-ray 3D, monitoare 3D, laptop-uri 3D si proiectoare 3D care ofera experiente uimitoare de vizionare.

HR
HR
Ajouter un commentaire