Audio-Video

OLED LG

LG deschide o noua revolutie in domeniul home-entertainment in cadrul IFA 2010, prin prezentarea televizoarelor OLED, unul dintre modele fiind televizorul 3D de 31 inci, cu o grosime de doar 0.29 cm. Spre deosebire de modelele cu tehnologie back-screen lighting, pixelii televizorului OLED genereaza lumina proprie, realizand culori umitoare, clare, de un negru foarte intens. Cu o luminozitate de exceptie, televizoarele LG OLED completeaza elegant orice interior. Modelul OLED 3D de 31 de inci demonstreaza posibilitatile extraordinare ale tehnologiei 3D pe acest tip de televizoare si va atrage cu siguranta consumatorii intr-un univers uimitor al detaliilor.

Utilizand tehnologia avansata OLED, televizorul LG renunta la tehnologia backlight folosita de modelele de televizoare LCD clasice, in favoarea unor pixeli care produc lumina proprie. Aceste modele cu dimeniuni extrem de reduse marcheaza un salt major in tehnologia televizoarelor, redand imagini de o luminozitate spectaculoasa, si o claritate si contrast deosebit.

Televizorul OLED 3D de 31 de inci: Solutia perfecta OLED

Fiind un varf al gamei de televizoare OLED de la LG, noul model 15EL9500 reda calitatea extraordinara a imaginii generate de tehnologia OLED si o transfera pe un ecran de 31 de inci. Cu o grosime de 0.29cm, televizorul de 31 inci OLED 3D este cel mai ingust din lume si reda imagini de calitate superioara atat 2D, cat si 3D.

OLED LG profil

In plus, cu sistemele Wide Colour Gamut si No Colour Gamut Shift, ce contin niveluri variate de gri, utilizatorii se pot bucura de culori naturale in orice conditii de vizionare si din orice unghi. Iar mai presus de toate acestea, televizorul OLED 3D de 31inci reda cele mai performante imagini 3D, dar si imagini surprinzatoare 2D.

Cu un design surpinzator, televizorul LG OLED 3D de 31 de inci se potriveste in orice locuinta. Avand dimensiuni extrem de inguste, noul televizor OLED LG dispune de un suport inovativ demontabil ce poate fi instalat, mutat si reinstalat pe orice perete si la orice inaltime, fara a deteriora zona de montare sau demontare. Designul inovativ si lipsa ramei ofera utilizatorului o experienta de vizualizare fara limite.

Alaturi de calitatea superioara a imaginii si design-ul unic, televizorul OLED LG de 31 inci beneficiaza si de o tehnologie “verde” de ultima generatie. Nefiind fabricat din materiale nocive precum fonta sau mercur, consumul de energie si emisiile poluante sunt reduse, protejand mediul inconjurator. Acest model foloseste in totalitate cristale lichide, filtre de culori si un numar mare de led-uri.

15 EL9500: Primul televizor OLED LG

Desi are dimensiuni extrem de reduse de doar 15.1 inci, modelul 15EL9500 ofera imagini la calitatea exceptionala OLED. Chiar daca nu utilizeaza surse externe de lumina, acest model poate reda niveluri perfecte de negru, cu pana la 1.5 mai mult decat un televizor LCD normal. De asemenea, tehnologia OLED asigura o rata de refresh extrem de rapida, o functie care actioneaza impreuna cu TruMotion 100Hz, redand imagini mult mai dinamice din care este eliminate complet efectul de blurare chiar si din cele mai rapide secvente.

Imaginilor minunate ale modelului 15EL9500 li se alatura un sunet la o calitate remarcabila a sunetului si un design unic. in completarea acestui sistem de sunet de neegalat, redat de functia Clear Voice II si tehnologiile SRS Trusurround XT – modelul 15EL9500 are dimensiuni extreme de reduse ceea ce il pozitioneaza ca pe un accesoriu perfect plin de stil si potrivit in orice incapere.

Specificatii principale – TV OLED 3D

 • AMOLED cu diagonala de 31 de inci
 • FULL HD (1920 x 1080)
 • Cea mai mica grosime (0.29cm)
 • Rata de contrast Infinite
 • Unghi de vizualizare extrem de larg
 • Picior culisant / rotativ
 • Specificatii principale – model 15EL9500
 • AMOLED cu diagonala de 15.1 inci
 • HD (1366 x 768)
 • TruMotion 100Hz
 • Rata de contrast dinamica de peste 10,000,000 : 1
 • Unghi de vizualizare extrem de larg
 • 24p Real Cinema (5:5 Pull Down)
 • Grosime extreme de redusa (0.32cm)
 • Picior culisant

Mai multe poze cu noile televizoare veti regasi pe pagina noastra Facebook.

Urmariti periodic blogul LG, pentru a afla data de lansare a acestui produs inovator pe piata din Romania. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire