Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Cinema3D-SmartTV

Rareori se întâmplă ca un trend tehnologic să fie atât de accentuat astfel încât să aibă puterea de a schimba obiceiurile de cumpărare la nivel global.

Pe parcursul a 18 luni, LG a schimbat industria TV odată cu introducerea televizoarelor 3D Smart, cu tehnologia încorporată Film Patterned Retarder (FPR), o adevărată provocare pentru tehnologia folosită de televizoarele 3D obișnuite, care la momentul respectiv se bazau pe ochelari 3D tip activ ‘shutter’ (SG). Spre deosebire de televizoarele SG 3D, televizoarele LG CINEMA 3D Smart nu necesită ochelari greoi care au nevoie de reîncărcare regulată. Televizoarele LG 3D folosesc ochelari care au un preț accesibil, sunt ușori, nu distorsionează imaginile, asemnănători cu cei din cinematografe.

Treptat, tehnologia 3D a câștigat încrederea consumatorului, recunoașterea produselor 3D si volumul conținutului 3D au crescut. Popularele filme 3D disponibile pe DVD au devenit un motiv puternic de promovare a televizoarelor 3D Smart, în special pentru familii cu copii. Conform companiei de cercetare de piață, DisplaySearch, vânzările pentru televizoarele 3D sunt estimate să crească la nivel global până la 25 de milioane de unități în acest an.

YouTube Preview Image

Televizoarele LG oferă un confort îmbunătățit de vizionare 3D și permit o utilizare îndelungată, fără dureri de cap. Datorită avantajelor clare de vizionare în comparație cu alte modele competitive, televizoarele LG CINEMA 3D Smart au primit din ce în ce mai multe recenzii pozitive de la publicații de top, ceea ce a consolidat poziția de lider a produselor și vizibilitate pe segmentul de televizoare 3D.

Anul acesta, LG își va consolida în continuare poziția pe segmentul 3D prin extinderea portofoliului de produse care încorporează funcții 3D. De asemenea, LG a introdus design-ul CINEMA SCREEN care a redus semnificativ grosimea ramei televizoarelor, mărind astfel până la 84 de inci dimensiunea diagonalei celui mai mare televizor din portofoliu, capabil să redea 8 milioane de pixeli.

Prin îmbinarea funcțiilor Smart, a conținutului 3D generos și a interfeței ușor de folosit, precum HomeDashboard, alături de telecomanda Magic Remote, LG a reușit să răspundă așteptărilor consumatorilor.

Mai jos este o listă scurtă de recunoașteri pe care seria de televizoare LG CINEMA 3D Smart le-a primit până acum din partea unor publicații de renume:

  • Which? (UK): A selectat televizorul LG CINEMA 3D Smart de 47 de inci (model 47LM860) ca fiind un produs Best Buy cu o excelentă calitate HD a imaginii si sunet superior precum și ingenioasa Magic Remote.
  • CNET: A acordat titlul Editor’s Choice televizorului LG CINEMA 3D Smart de 55 de inci (55LM9600) și televizorului CINEMA 3D Smart de 42 de inci (model 42LM660T). Notând excelenta performanță 3D, CNET a afirmat că televizoarele LG 3D au fost cele mai bune de pe piață. CNET UK a lăudat ‘designul său somptuos, funcțiile Smart TV excelente, suport 3D de top și imaginile HD clare.’
  • Digital Trends (USA): A oferit televizorului CINEMA 3D Smart (model 55LM6700) 9 din 10 stele și i-a acordat titlul de Editor’s Choice.
  • HiVi (Japonia): Revista japoneză AV de top, HiVi, și cotidianul japonez Nikkei au descris favorabil televizoarele LG CINEMA 3D Smart, o raritate într-o asemenea țară care reprezintă o provocare, din punct de vedere istoric, pentru bradurile TV străine.

Televizoarele LG CINEMA 3D Smart sunt prezentate în cadrul IFA 2012, la Berlin, alături de alte produse LG Home Entertainment.

HR
HR
Ajouter un commentaire