Audio-Video

LG-Cinema-3D_The_Next_Generation

Daca pana in prezent v-am prezentat avantajele tehnologiei LG Cinema 3D, comparativ cu tehnologia 3D conventionala, astazi va oferim detalii despre televizoarele care utilizeaza tehnologia LG Cinema 3D.

Televizoarele LG Cinema 3D ofera o calitate a imaginii de exceptie, de care va puteti bucura in propria locuinta, alaturi de prieteni si familie. Dispuneti de cea mai confortabila experienta de vizionare, datorita ochelarilor 3D confortabili si usori. Va puteti bucura de urmatoarea generatie 3D TV de la LG, cu certificare flickr-free, fara suprapuneri de imagine, fara fluctuatii ale imaginii.

Toata gama de televizoare LG Cinema 3D va pune la dispozitie tehnologia conversiei in timp real a imaginilor 2D in imagini 3D, care permite sa va bucurati de o gama larga de programe 3D, prin conversia programelor 2D.

Seria LW570S

LG-LW570S

Functia TruMotion 100 Hz reduce neclaritatile imaginilor cu miscare rapida, afisand 100 de imagini pe secunda. Televizoarele standard afisează doar 50 de imagini pe secunda, deci mai multe informatii înseamna o experienta mai buna de vizionare a emisiunilor sportive si a filmelor.

Functia Micro Pixel Control asigura control individual pentru fiecare LED din spatele ecranului, permitand cele mai intense, intunecate si mai naturale culori. Oferind un raport infinit de contraste, imaginile in culori naturale si negru intens pot fi obtinute cu un consum eficient de energie.

Televizoarele LG LW570S au o dimensiune de 32 inchi si o rezolutie de 1920×1080 FullHD. Afla detalii suplimentare pe siteul LG.com/ro

Seria LW5500

LW5500-LG-Cinema-3D

Telecomanda revolutionara Motion Magic ofera cel mai simplu sistem de acces asupra televizorului tau LG Smart. Nu trebuie decat sa Indici, Apesi si sa Controlezi. Prin miscari si gesturi simple, poti controla si selecta preferintele tale, fara a mai fi nevoie de butoane si taste sageti.

Televizoarele LG LW5500 au o dimensiune de 42 inchi si o rezolutie de 1920×1080 FullHD. Afla detalii suplimentare pe siteul LG.com/ro

Seria LW650S

LW650S-LG-Cinema-3D

Televizoarele LG LW650S au o dimensiune de 42 inchi si o rezolutie de 1920×1080 FullHD TruMotion 200Hz. Afla detalii suplimentare pe siteul LG.com/ro

Aflati detalii suplimentare despre tehnologia LG Cinema 3D

HR
HR
Ajouter un commentaire