Audio-Video Cinema 3D Smart TV

In discursul din cadrul targului internațional CES 2013 de la Las Vegas, Havis Kwon, președinte și CEO al diviziei LG Home Entertainment, a prezentat viziunea companiei pentru anul 2013 si si-a exprimat increderea in capacitatea LG de a fi in topul producatorilor de pe piața de televizoare de ultima generație.

Avantaje competitive prin lansarea la nivel global a televizoarelor OLED
Pentru a obține avantaje competitive pe piața, LG va lansa televizorul OLED de 55 inci in țari precum America de Nord, Centrala și de Sud, in Europa și Asia in primul trimestru din 2013. Compania va crește investițiile in R&D pentru tehnologia OLED și pentru activitațile de marketing pentru a asigura ca utilizatorii percep legatura intre OLED și LG. Compania va continua, de asemenea, sa dezvolte și sa imbunatațeasca tehnicile de producție in colaborare cu LG Display, in scopul de a-și consolida poziția in ceea ce este de așteptat sa fie un segment de creștere rapida in urmatorii doi sau trei ani.

Dominarea pe segmentul de televizoare Ultra HD printr-o serie diversificata de produse
In scopul consolidarii poziției pe piața, LG va completa seria de televizoare Ultra HD lansata anul trecut in cadrul CES prin modelul de 84 de inci, 84LM9600, aducand pe piața și alte modele de televizoare Ultra HD de dimensiuni diferite. In aceasta saptamana, in cadrul CES 2013, LG a prezentat noi modele de 55 și 65 de inci, care vor fi lansate in 100 de țari.

Prin lansarea televizorului Ultra HD de 84 de inci in peste 40 de țari, LG a inceput deja sa joace un rol principal in promovarea conținutului UltraHD. In cadrul CES, LG a demonstrat progresul realizat in dezvoltarea de conținut Ultra HD in Coreea in colaborare cu cea mai mare rețea de televizune, KBS, și și-a exprimat interesul in realizarea de parteneriate cu alte rețele internaționale.

Poziție de lider pe segmentul de televizoare Smart prin continut si servicii diferentiate
Cu un control mai intuitiv, interfata imbunatațita de utilizare (UI) și funcția avansata SmartShare care permite partajarea pe dispozitive diferite a fisierelor media printr-o singura atingere, LG iși afirma un angajament ferm pentru imbunatațirea experienței Smart TV. O noua telecomanda Magic Remote reproiectata permite utilizatorilor sa controleze mai usor ecranul televizorului prin comenzi vocale. Cele mai noi modele de televizoare LG Smart vor oferi o experiența de utilizare mai facila și o calitate superioara a imaginilor datorita CPU-ului up-gradat și a procesorului grafic.

LG va continua sa dezvolte parteneriate strategice cu rețelele de televiziune, furnizorii de conținut și companiile de IT pentru a oferi conținut Smart TV de calitate in continuare. Mai mult, compania intentioneaza sa extinda parteneriatele regionale pentru a oferi mai mult divertisment local și emisiuni live pentru cea mai buna experiența de utilizare a televizorului Smart.

HR
HR
Ajouter un commentaire