Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Green

Conservarea mediului inconjurator a devenit o prioritate, in contextul in care pungile de plastic au ramas in trecut, calotele glaciare au inceput sa se topeasca si interesul asupra amprentei de carbon se afla in crestere.

A avea un stil de viata eco a devenit atat de important astfel ca 2012 este al 42-lea an in care sarbatorim Ziua Pamantului. Pe 22 Aprilie 2012 peste un miliard de oameni din 175 de tari s-au alaturat acestei celebrari.

LG crede cu tarie in pretuirea lumii in care traim si, ca parte a Zilei Pamantului, am vrut sa impartasim cu voi unele dintre cele mai eco caracteristici ale televizoarelor LG CINEMA 3D Smart TV.

3 functii inteligente de „salvare a energiei”
Gama LG CINEMA 3D Smart TV este echipata cu 3 functii inteligente de „salvare a energiei”: Backlight Control, Screen Off Function si Standby Mode Zero. Toate aceste 3 functionalitati impreuna reduc consumul energetic cu 70%. Asta inseamna ca reusiti sa salvati ceva energie in fiecare luna!

Backlight Control administreaza luminozitatea televizorului asigurandu-va o experienta optima de vizualizare fara a risipi energie.
Functia Screen Off va permite sa ascultti muzica preferata in timp ce ecranul este dezactivat.
Standby Mode Zero inseamna ca va puteti seta televizorul pe un mod de salvare a energiei in care nu se utilizeaza deloc energie. Grozav, nu?

Senzor inteligent: Calibrarea televizorului dvs la mediul inconjurator
Senzorul Inteligent este intr-adevar inteligent! Cand lumina din camera este diminuata sau accentuata, aceasta functie ajusteaza imaginea de pe ecran pentru a va asigura nivelul optim de luminozitate, calibrat la lumina ambientului din camera. Aceasta functie ajusteaza intensitatea iluminarii, astfel incat asigura o utilizare eficienta a energiei si reducerea costurilor. Asta se traduce prin faptul ca oricand veti dori sa va relaxati privind filmul dvs preferat, fie ca alegeti sa faceti asta in timpul zilei, fie pe intuneric total, veti beneficia de cea mai clara imagine cu cea mai eficienta iluminare.

Ochelari 3D Flicker-free
Spre deosbire de actualii ochelari 3D, ochelarii nostri 3D nu necesita baterii si nu contin niciun circuit electric. Greutatea adaugata datorita prezentei bateriilor poate cauza discomfort pentru utilizator si produce de asemenea reziduuri de la bateriile uzate.

Ochelarii nostri 3D prezinta multe avantaje. Nu numai ca sunt mai usori si mai confortabili in timpul vizionarii, dar nici nu genereaza deseuri aditionale. Ca rezultat al greutatii usoare a ochelarilor si a numarului redus de componente electrice, utilizatorii se pot bucura de o experienta de vizionare mai confortabila decat in cazul in care ar fi purtat actualii ochelari 3D, mai grei. Mai mult, ochelarii 3D creati de LG sunt mult mai usor de reciclat in lipsa circuitelor electrice din interiorul lor.

In general, televizoarele LED consuma mai putina energie comparativ cu televizoarele LCD sau plasme. LG CINEMA 3D Smart TV sunt certificate ENERGY STAR ceea ce inseamna ca folosesc aproximativ cu 40% mai putina energie decat televizoarele standard. Cu ajutorul unor functii eco/verzi precum functii inteligente de reducere a energiei (Smart Energy Saving functions) si senzorul inteligent (Intelligent Sensor), LG CINEMA 3D Smart TV continua sa contribuie la redcuerea consumului de energie.

Asadar, LG CINEMA 3D Smart TV va ajuta sa economisiti bani si sa traiti mai ecologic/verde, in timp ce va bucurati de o calitate mai buna ca niciodata.

Vreti sa stiti la ce va mai puteti astepta pe viitor? Gama de televizioare OLED, care urmeaza sa fie lansata, este de asemenea prevazuta cu o serie de functii verzi/eco. Pixelii acestor televizoare se lumineaza singuri; asta inseamna ca se consuma energie doar pentru componentele care emit lumina. Mai mult, aceasta gama minimizeaza cantitatea de poluanti si deseuri, intrucat foloseste mai putine componente si materiale. Cu alte cuvinte, televizoarele OLED reprezinta ultima inovatie a tehnologiei verzi a LG, ceea ce inseamna ca dvs va puteti bucura de divertisment intr-o maniera economica si prietenoasa cu mediul inconjurator!

HR
HR
Ajouter un commentaire