1

 

În prezent există un telefon care a entuziasmat lumea tehnologică mai mult decât orice alt dispozitiv – este vorba despre LG G Flex – primul telefon din lume care este curbat și flexibil. Acest telefon a primit numeroase aclamații în cadrul CES 2014 și pe bună dreptate:

 

 

LG G Flex nu este un telefon ca toate celelalte – ai putea spune că a luat “forma inovației”. Este curbat ergonomic, astfel încât să se potrivească perfect în mână, fiind și mai confortabil. În același scop, difuzorul și microfonul sunt relocate pentru a optimiza utilizarea. Ecranul mare, cu o curbură unică oferă o experiență de vizionare naturală și captivantă – exact ca și ecranul televizorului OLED.

Bateria sa flexibilă, de capacitate mare (prima baterie curbată din lume) este construită pentru a rezista o zi întreagă, în timp ce procesorul Quad-Core 2.26 GHz este suficient de puternic să susțină toate activitățile de zi cu zi. De asemenea, include și revoluționarul buton de pe spate, prezentat o dată cu LG G2. Butonul este poziționat pe spatele telefonului pentru a controla mai ușor volumul sau pentru a face o poză. Oferă posibilitatea de a fi controlat intuitiv atât cu mâna stângă, cât și cu cea dreaptă și scade nivelul de apăsări accidentale pe butoane… și, desigur, să nu uităm de flexibilitatea telefonului: cine nu are nevoie de mai multă flexibilitate în viață?!

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.