LG Magic_RemoteLG Electronics a prezentat o noua telecomanda Magic Remote pentru seria de televizoare LG CINEMA 3D Smart in cadrul targului internațional CES 2013 desfașurat in Las Vegas. Noul dispozitiv incorporeaza capacitați imbunatațite de recunoaștere vocala, care permit realizarea de comenzi intr-un mod mult mai simplu, natural, interactiv. Noul design include și cele patru opțiuni de control – voce, gest, pointer și scroll.

Tehnologia sofisticata de control prin voce permite realizarea unei comenzi verbale catre televizor intr-un mod mult mai simplu și eficace. Noul software de recunoaștere vocala permite utilizatorului sa vorbeasca intr-un mod mult mai cursiv.

Fiind punctul central al exeperienței de vizionare acasa, noua telecomanda LG Magic Remote funcționeaza ca soluție de control universal, maximizand confortul pentru utilizatori, cu capacitatea sa de a accesa și controla o serie de echipamente de divertisment din locuința. Dispozitive din categoria televizoarelor smart, sisteme de sunet și playere Blu-ray pot fi gestionate in mod eficient doar cu o singura telecomanda Magic Remote in camera de zi. Prin funcția pointer, telecomanda LG Magic Remote devine o extensie a corpului uman, fiind ideala pentru jocurile video pe baza de mișcare. Controlul prin utilizare rotitei este perfect pentru afițarea in sus și in jos a paginii web sau zoom in si out atunci cand se utilizeaza aplicațiile. Prin gesturi specifice cu telecomanda, utilizatorii pot accesa rapid secțiunile frecvent folosite din meniu sau functiile frecvente solicitate, economisind timp prețios. De exemplu, utilizatorul poate comuta la un post TV preferat doar prin scrierea numarului in aer.

Telecomanda LG Magic Remote este disponibila pentru doua modele performante de televizoare LG Cinema 3D Smart – modelul premium si modelul standard. Telecomanda LG Magic Remote disponibila pentru modelele premium dispune de taste iluminate LED pentru utilizare pe intuneric si de un design compact, fiind mai usor si mai confortabil de utilizat. Butoanele utilizate in mod obișnuit au fost repoziționate inteligent, pentru o experiența de utilizare naturala și facila.

HR
HR
Ajouter un commentaire