Audio-Video

Monitor-LG-IPS

LG ofera unei echipe de elita de gaming profesionist calitatea exceptionala a imaginilor IPS, introducand o tehnologie avansata in cadrul comunitatii de gaming/gameri.
LG Electronics anunta incheierea unei sponsorizari cu echipa de top Incredible Miracle (IM) Team din cadrul ligii Global Starcraft II League (GSL). Echipa IM se poate lauda cu unii dintre cei mai buni gameri GSL din lume: Jong-hyun Jung (Starcraft II ID: IMMvp) si Jae-duk Im (Starcraft II ID: IMNes Tea). Jung detine unul dintre cele mai bune recorduri ale GSL de anul trecut, inregistrand victorii importante la evenimente precum the BlizzCon Invitational, Sony Ericsson GSL (January), MLG Anaheim si Pepsi GSL, printer altele. Meciurile GSL sunt vizionate de obicei de mai bine de 200.000 de spectator si, in medie, peste 1.7 milioane de spectator se uita zilnic la turneele mari.

Ca parte a initiativelor continue de sprijinire a comunitatii de gaming, LG ofera gamerilor profesionisti monitoare IPS pentru a le utiliza in perioada de training, permitand o experienta de vizulizare mai confortabila. Reducerea oboselii ochilor este un factor important pentru gamerii care joaca jocuri de tipul RPG (Role-Playing Games) pentru perioade mai lungi de timp. Initiativa presupune, de asemenea, si o serie de evenimente interactive pentru a oferi fanilor jocurilor oportunitatea de a se intalni si de a juca meciuri speciale cu membrii echipei IM in cadrul unor conventii cunoscute de gaming.

LG_Incredible_Miracle_Sponsorship

LG si-a castigat deja o reputatie solida in ceea ce priveste demonstrarea unei tehnologii avansate in afisare/expunere si monitoare. A castigat laude pentru tehnologia sa 3D iar benenficiile aduse de monitoarele IPS au fost recunoscute in cadrul mai multor conventii si festivaluri, precum year’s LG CINEMA 3D Global Game Festival tinut anul trecut in peste 20 de tari.

LG planuieste sa investeasca puternic in sectorul monitoarelor in 2012, oferind o linie cuprinzatoare de monitoare IPS, oferind consumatorilor cea mai captivanta experinta de home entertainment. Seria IPS a LG va fi disponibila incepand cu luna mai, pe piete selectate, urmand sa anunte la scurt timp lansarea monitoarelor IPS 3D si Personal TVs.

HR
HR
Ajouter un commentaire