Audio-Video

Actor Gerard Butler with LG at the 2011 Film Independent Spirit Awards Voter Party at Santa Monica Place on February 26, 2011 in Santa Monica, California.

Ben Stiller, Samuel L. Jackson, Nicole Kidman, Jamie Fox si Jane Lynch au fost printre primele celebritati care au incercat noul televizor LG Cinema 3D, in cadrul editiei cu numarul 26 a Festivalului de Film Independent “Spirit Awards”. Competitia a acceptat sa ruleze in premiera, prin intermediul tehnologiei 3D, un scurt metraj de 2 minute in fata a peste 1,400 spectatori .

Prezentatorii si castigatorii deopotriva si-au unit fortele pentru a sustine initiativa Project:Involve, si anume programul de sprijin social numit “Tuned in for Charity”. In aceeasi idee, LG Electronics a creat o subdivizie numita 3D Fellowship, cu scopul de a educa noua generatie de regizori asupra tehnologiei si dezvoltarii exponentiale ale acesteia.

Dupa deschiderea festivalului, actori precum Anthony Mackie, Rainn Wilson, Aaron Eckhart, Mark Ruffalo sau Kerry Washington au raspuns unui set de intrebari din cadrul unui interviu amplu, afisat in 3D pe televizoarele LG Cinema 3D HDTV. LG Electronics a efectuat donatii pentru fiecare intrebare care si-a primit raspunsul, in conturile subdiviziei 3D Fellowship si Project:Involve, la finalul ceremoniei totalul depasind 125,00 de dolari.

LG Cinema 3D foloseste tehnologie 3D asemanatoare celor din cinematografe. Deoarece ochelarii nu trebuie sa fie sincronizati cu un transmitator, costul acestora este foarte scazut fata de alte tipuri, iar spectatorii pot vizualiza continutul din orice unghi al camerei. La baza televizorului LG Cinema 3D se afla tehnologia de afisare Film Patterned Retarded sau FPR, creata de catre LG Display, o subdivizie LG Electronics. Alaturi de 3D Light Boost, o pelicula foarte subtire ce acopera ecranul si corecteaza luminozitatea, tehnologia FPR recombina si optimizeaza imaginile separate pentru pentru ambii ochi, rezultatul fiind o imagine mult mai clara, fara erori.

HR
HR
Ajouter un commentaire