Audio-Video

In ultima perioada v-am prezentat atuurile tehnologiei LG Cinema 3D, comparativ cu tehnologia 3D conventionala.

In continuare reluam aceste atuuri, de data aceasta fiecare dintre ele fiind sustinut de un filmulet ce prezinta comparativ un spectator LG Cinema 3D si un spectator 3D conventional:

Certificare flicker-free

YouTube Preview Image

Televizoarele LG Cinema 3D garanteaza o imagine fara fluctuatii, oferind cea mai buna experienta 3D, fara senzatia de disconfort (concluzie la care a ajuns si Victor Kapra).

Ochelari fara baterii

YouTube Preview Image

Spre deosebire de ochelarii 3D conventionali cu baterii, cu ochelarii LG Cinema 3D nu trebuie sa iti faci griji legate de incarcare (Dan Dragomir este de acord cu noi). In plus, ochelarii LG nu genereaza unde electromagnetice.

Luminozitate 3D ridicata

YouTube Preview Image

O imagine de pana la doua ori mai luminoasa decat cea a televizoarelor 3D conventionale. Prin utilizarea optima a tehnologiei 3D Light Boost, televizorul LG Cinema 3D produce imagini mai luminoase si mai clare.

Unghiuri de vizualizare largi

YouTube Preview Image

Tehnologia LG Cinema 3D ofera un unghi larg de vizualizare, pentru a te bucura de experienta 3D impreuna cu familia si prietenii.

Unghiuri de vizualizare flexibile

YouTube Preview Image

Televizorul LG Cinema 3D iti ofera libertatea de a te bucura de imagini 3D stralucitoare din unghiuri diferite. Bucura-te de imagini 3D clare si luminoase, fie ca stai jos sau intins.

Ochelari 3D usori

YouTube Preview Image

Ochelarii LG Cinema 3D cantaresc doar 16 grame – mult mai putin, comparativ cu ochelarii 3D conventionali (Costin Cocioaba ne poate confirma).

Ochelari 3D accesibili

YouTube Preview Image

Ochelarii LG Cinema 3D costa mult mai putin fata de ochelarii 3D conventionali – Cristi Manafu si prietenii sai au profitat de acest avantaj.

Aflati detalii suplimentare despre tehnologia LG Cinema 3D pe LG.com/ro; si votati filmul preferat pe CinemaLG.ro, pentru a intra in cursa pentru premiile LG! ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire