Audio-Video Events

LG-Cinema3D-HongKong

Lunile care au trecut au confirmat consumatorilor avantajele tehnologiei LG CINEMA 3D, precum si preferintele publicului in ceea ce priveste 3D-ul si directia abordata de catre LG. Dar cum a ales LG sa promoveze tehnologia LG CINEMA 3D la nivel global?

In Hong-Kong, LG a colaborat indeaproape cu casa de discuri aMusic si Leon Lai, un cunoscut pop-star, timp de noua luni, pentru primul videoclip 3D al single-ului “See you Later”. Videoclipul (puteti urmari un preview aici) a devenit in scurt timp un succes , iar LG Electronics Hong-Kong a anuntat ca videoclipul in format Blu-Ray va rula exclusiv pe televizoarele LG CINEMA3D in magazine, iar clientii magazinului vor primi gratuit cate o copie.

LG-Cinema3D-Rusia

In Rusia, LG a transformat lansarea intr-o emigrare digitala 3D, in toata regula. Invitatii au primit un pasaport special ca si “bilet de intrare”, iar locatia a fost echipata cu touchscreen-uri LG ce rulau continut multimedia, inca de la intrare. Unul dintre punctele de atractie a fost asa-numitul I-Bar, unde invitatii isi puteau fabrica propriile cocktailuri pe touchscreen-urile incastrate in bar.

LG-Cinema3D-Brazilia

In Brazilia, lansarea CINEMA 3D LG a fost onorata de catre fostul presedinte al tarii, Lula da Silva, care a vorbit despre inovatia ce sta la baza tehnologiei LG CINEMA 3D cat si despre dezvoltarea viitorului economic al tarii prin intermediul oportunitatilor oferite de catre LG Electronics.

LG-Cinema3D-USA

Divizia LG din Statele Unite a ales baschetul ca rampa de lansare pentru eveniment, in timp ce LG Koreea a decis sa organizeze un festival numit LG CINEMA 3D Game Festival, dedicat in totalitate jocurilor pe calculator, in cadrul caruia participantii au concurat impotriva celor mai cunoscuti jucatori de StarCraft de pe mapamond, bineinteles, in 3D.

Evenimentele de lansare ale tehnologiei LG CINEMA 3D au continuat in Indonezia, Australia, Vietnam, India, Singapore, precum si in multe alte tari, iar tehnologia CINEMA3D promite multe alte surprize in viitorul apropiat. Stati pe-aproape si le vom afla impreuna! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire