Audio-Video

NCAA-Final

Daca tehnologia 3D ar fi un meci de baschet, LG ar marca doar lovituri de 3 puncte.

Astfel s-ar putea traduce initiativa LG Electronics USA de a compara diverse tehnologii 3D cu ocazia finalelor NCAA – Final Four 2011. Cu aceasta ocazie, fanii baschetului au participat intr-o competitie in care si-au putut testa indemanarea in ceea ce priveste aruncarile la cos, precum si abilitatea de a identifica diferentele intre tehnologia 3D conventionala si tehnologia LG Cinema 3D, similara celei folosite in salile de cinema.

La finalul competitiei, participantii au fost subiectul unui studiu de caz, in urma caruia s-a concluzionat ca acestia au ales tehnologia LG Cinema 3D in pofida tehnologiei LG din 2010, respectiv LG Active 3D , cu o diferenta de 3 la 1.

LG-Cinema-3D

Motivele au fost cat se poate de clare: LG Cinema 3D foloseste tehnologie 3D asemanatoare celor din cinematografe. Deoarece ochelarii nu trebuie sa fie sincronizati cu un transmitator, costul acestora este foarte scazut fata de alte tipuri, iar spectatorii pot vizualiza continutul din orice unghi al camerei.

La baza televizorului LG Cinema 3D se afla tehnologia de afisare Film Patterned Retarded sau FPR, creata de catre LG Display, o subdivizie LG Electronics. Alaturi de 3D Light Boost, o pelicula foarte subtire ce acopera ecranul si corecteaza luminozitatea, tehnologia FPR recombina si optimizeaza imaginile separate pentru pentru ambii ochi, rezultatul fiind o imagine mult mai clara, fara erori.

HR
HR
Ajouter un commentaire