LG Electronics România este Partener Tehnologic al Festivalului Internaţional „George Enescu”

Sistem de boxe

Bucureşti, 2 septembrie 2013 — Luna  septembrie este una cu adevărat specială. Cele mai avansate tehnologii încorporate în produsele LG vor “orchestra” desfăşurarea celui mai aşteptat eveniment cultural, LG fiind Partener Tehnologic al Festivalului Internaţional „George Enescu”. LG Electronics îşi reafirmă astfel misiunea de a susţine proiectele culturale valoroase ale României şi care oferă publicului trăiri memorabile.

În calitate de partener tehnologic, LG susţine desfăşurarea Festivalului prin cele mai avansate tehnologii încorporate în produsele vârf de gamă. Locaţiile în care se desfăşoară spectacolele şi concertele vor fi susţinute tehnologic prin cea mai nouă serie de televizoare LG Smart TV 2013, inclusiv seria Ultra HD, alături de sistemele audio performante. Design-ul elegant al produselor LG completează perfect cadrul estetic al locaţiilor Festivalului.

“Suntem onoraţi să fim în acest an partenerul tehnologic al Festivalului Internaţional George Enescu”, a declarat Bumseop Lee, Presedinte LG Electronics Romania. „ Este o ocazie unică pentru LG Electronics de a-şi reafirma angajamentul de susţinere a  proiectelor culturale, cu adevărat valoroase pentru România. Reuşim astfel să marcăm importanţa pe care tehnologia o are în promovarea culturii şi în comunicarea valorilor artistice. Tehnologia devine astfel vioara întâi în promovarea culturii.”, a adăugat Bumseop Lee.

AUDIOD_SMART

LG a dezvoltat şi aplicaţia de mobil a Festivalului. Aceasta oferă o experienţă inedită utilizatorilor de smartphone,  conectaţi permanent la mediul online. Susţinerea se înscrie în eforturile depuse de LG pentru a oferi cele mai captivante şi intuitive experienţe de utilizare pentru consumatori.

Aplicaţia poate fi găsită la acest link:  http://festivalenescu.ro/app

LG Electronics va continua implicarea în proiectele culturale cu valoare reală pentru comunitate şi care susţin, în acelaşi timp, consolidarea poziţiei de brand premium pe piaţa locală.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire