LG Electronics a lansat pe piaţa din România mult aşteptata tabletă LG G Pad 8.3, care face parte din gama de dispozitive mobile premium G Series. Noua tabletă LG G Pad 8.3 oferă consumatorilor primul display Full HD disponibil pe o tabletă de 8 inci, alături de o experienţă de utilizare unică şi de o largă gamă de posibilităţi de conectare. Lansarea oficială pe piaţa din România a LG G Pad 8.3 vine după lansarea recentă a smartphone-ului LG G2, consolidând astfel angajamentul LG de a deveni lider pe piaţa dispozitivelor mobile avansate prin intermediul gamei de produse premium G Series.

LG G Pad este încă un dispozitiv ce dispune de caracteristici unice pe care consumatorii din România le vor aprecia cu siguranţă. Alături de smartphone-ul LG G2, pe care l-am lansat curând pe piaţa locală, oferim consumatorilor cele mai avansate experienţe de utilizare.

Dimensiuni portabile şi o baterie puternică

Deşi dispune de un display mare, LG G Pad 8.3 are dimensiuni reduse care permit  utilizatorului să ţină tableta confortabil într-o singură mână. Aceste dimensiuni sunt  rezultatul studiilor realizate de către LG în rândul consumatorilor, studii privind mărimea optimă a unei tablete. În ciuda portabilităţii ridicate a tabletei, aceasta dispune de o puternică baterie de 4600mAh care face posibilă utilizarea pentru un timp   îndelungat, dar păstrează greutatea la un nivel scăzut, de doar 338g.

Prima tabletă de 8 inci cu display Full HD

LG G Pad 8.3 încorporează o calitate cheie a altor dispozitive premium G Series, printre care smartphone-urile G Pro şi G2, fiind prima tabletă de 8 inci care dispune de un display Full HD. G Pad este echipată cu un display 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) capabil să afişeze imagini de calitate superioară faţă de un display standard Full HD. Mai mult, procesorul  Qualcomm® Snapdragon™ 600, cu CPU Quad-Core de 1.7 GHz îmbunătăţeşte experienţa de vizualizare şi permite utilizatorilor să se bucure de conţinut Full HD fără a compromite performanţa.

Convergenţă maximă prin intermediul QPair

LG G Pad 8.3 satisface variatele cerinţe privind convergenţa dispozitivelor. Prin intermediul aplicaţiei QPair, fiecare apel sau mesaj primit pe smartphone va apărea şi pe G Pad, creând astfel o experienţă unică. Utilizatorii pot apoi răspunde prin intermediul LG G Pad 8.3. QPair poate permite tabletei G Pad să se conecteze chiar şi la smartphone-urile sau tabletele altor producători (OS Jelly Bean recomandat). Notiţele create cu ajutorul QMemo pot fi salvate direct pe smartphone-ul ultilizatorului şi pot fi trimise de pe aceste dispozitive.

Experienţă de utilizare optimizată pentru tabletă

LG G Pad 8.3 încorporează funcţii practice care oferă beneficii reale, precum multitasking avansat. Datorită ecranului Full HD de 8.3 inci, experienţa de utilizare (UX) a LG G Pad 8.3 dispune de funcţii unice, optimizate pentru ecranul mare, cum ar fi:

Ÿ  Slide Aside permite accesarea funcţiilor de multitasking prin simpla glisare cu 3 degete a aplicaţiei deschise către laturi;

Ÿ  QSlide permite controlul a până la 3 aplicaţii într-o singură fereastră ;

Ÿ  KnockON permite pornirea dispozitivului prin atingerea dublă a ecranului ;

LG G Pad 8.3 este disponibil pe piaţa din România la retailerul online eMag.ro cât şi în reţelele magazinelor Altex, Domo şi Flanco.

Specificaţii:

  • Procesor: Procesor 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600
  • Display: 8.3 inci WUXGA (1920 x 1200 pixeli / 273 ppi)
  • Memorie: 16GB eMMC
  • RAM: 2GB LPDDR2
  • Cameră foto: Spate 5.0MP / Față 1.3MP
  • Baterie: 4,600mAh
  • Sistem de operare: Android Jelly Bean 4.2.2
  • Dimensiuni: 216.8 x 126.5 x 8.3mm
  • Greutate: 338g
  • Culori: Negru / Alb
HR
HR
Ajouter un commentaire