Events

Street Heroes, Day2

A doua zi de Street Heroes a fost si mai caniculara, dar a strans si mai multi consumatori si admiratori de cultura urbana. Competitiile au inceput devreme si s-au lungit pana la inceperea concertelor. La Street Dance au avut loc battle-uri de 1 vs. 1 si 2 vs. 2, insa cele mai spectaculoase au fost show-urile pe care le-au facut crew-urile de hip hop la calificari. Si la skate s-a mers mai departe cu calificarile, de aceasta data durand mai putin si acordand mai mult spatiu si atentie biker-ilor, care au facut spectacol la fun-box. Biker-ii internationali au fost cei care au facut cel mai mare show, Paddy Gross avand cele mai bune si impresionante trickuri.

Pe langa competitii, am mai avut parte de o serie de demonstratii de skate in bowl, din partea skaterilor David Martelleur si Miha Vogrincic.

In jurul orei 18:30 au inceput si concertele, de aceasta data boxele bombardand publicul cu dubstep, drum’n'bass si dub. Borgore a fost primul care a dat startul avalansei de beaturi si bass, urmat de Dub Fx, care a reprezentat punctul culminant al serii, cu cel mai frumos concert de pana acum, si Dj Hype & MC Daddy Earl care au lovit greu in public cu un drum’n'bass energic.

Poze de la ziua a doua regasiti in albumul foto de pe Facebook, iar filmele pe canalul de Youtube.

HR
HR
Ajouter un commentaire