Electrocasnice

Salata-cartofi

Descoperirea unui nou fel de mancare provoaca unui om mai multa fericire decat descoperirea unei noi stele, spunea, in urma cu mai mult de doua veacuri, unul dintre cei mai cunoscuti politicieni – gastronomi francezi, Jean Anthelme Brillat-Savarin.

Iata de ce unul dintre ultimele proiectele online dezvoltate de LG Electronics la nivel global este chiar un portal de gastronomie: LGCooking.com

LG Cooking

Pe noul site veti regasi peste 100 de retete celebre din tari precum SUA, Franta, Germania sau Coreea. Reunind sfaturi gastronomice atat pentru bucatarii amatori, dar si pentru profesionisti, alaturi de alte aplicatii interesante, site-ul este creat special pentru pasionatii de gastronomie care doresc sa recreeze bucataria internationala in propria locuinta.

Site-ul ofera o aplicatie unica, Gateste personalizat – Cook As You Are, in care utilizatorii pot solicita recomandari in functie de o serie de criterii pe care le selecteaza in prealabil, din 6 categorii: Cultura, Evenimente, Cursuri, Ingrediente, Metode si Experienta. Selectia utilizatorilor este foarte importanta pentru a determina recomandarea cea mai buna pentru retete provenind din diverse culturi. De exemplu, daca selectati “ierburi, gustare si incepator” rezulta o recomandare a unei retete usor de preparat, Dovlecel rumenit cu miere, o celebra reteta coreeana. Mai mult, vizitatorii site-ului vor putea citi recomandarile unor personalitati precum Guy Martin, bucatarul francez cotat cu trei stele Michelin.

Tocanita

Alege-ti bucataria – Choose Your Kitchen” este o alta sectiune a siteului, unde veti regasi peste 130 de retete internationale si sfaturi gastronomice profesionale, dar si metode de gatit oferite de bucatari renumiti la nivel global. Retetele sunt detaliate pas cu pas si insotite de imagini pentru a facilita consumatorilor prepararea acestora in propria bucatarie.  In plus, site-ul va oferi si sfaturi legate de utilizarea produselor de gatit LG cu ajutorul carora utilizatorii vor prepara retete mult mai usor, iar rezultatul va fi mult mai delicios.

Totodata, sunt prezentate detaliat informatii despre modalitatea de gatire si descrierea unor legume populare, precum spanacul, varza, fasolea sau cartofii.

“In cadrul LG, consideram ca a ne bucura si a experimenta bucataria internationala nu trebuie sa se limiteze la restaurante si semi-preparate. Vrem sa demonstram ca retetele internationale sunt  usor de preparat  si ne putem simti plini de buna dispozitie pregatindu-le” declara Young-ha Lee, Presedinte si CEO al companiei Home Appliances a LG Electronics.

LG Electronics ofera o gama larga de produse electrocasnice, printre care aparate frigorifice si cuptoare cu microunde.

Va invitam pe LGCooking.com, pentru a descoperi cultura gastronomica a popoarelor din intreaga lume!

HR
HR
Ajouter un commentaire