Events

Hotel-1

In perioada 10-13 martie 2011, la Cluj, LG Electronics a fost prezent ca expozant in cadrul “Hotel & Catering”, targ specializat de amenajari, dotari, echipamente si servicii pentru hoteluri, restaurante si catering.

Printre produsele inovative prezentate de LG Electronics in cadrul acestui eveniment (despre o parte dintre ele am discutat in cadrul ISE 2011) , s-au numarat:

  • Solutie WEB HTV interactiva pentru camerele de hotel
  • Solutie TV Signage pentru spatiile publice horeca (solutie inovativa, unica in lume)
  • Touchscreen de infotainment, pentru spatiile publice horeca
  • Sistem de divertisment interactiv pentru camerele de hotel

Solutiile complete se adreseaza pensiunilor si hotelurilor, atat pentru camerele destinate turistilor, cat si pentru spatiul accesibil in zonele publice horeca.
Echipamentele prezentate sunt perfect personalizabile in functie de spatii, clientii apreciind calitatea si inovatia oferite.
Unul dintre parteneriatele anuntate pe parcursul evenimentului de la Cluj a fost cel dintre LG Electronics si Hotelul Leul de Aur, o institutie de renume a Sebesului, care se afla intr-una dintre cele mai bine-pastrate cladiri din Romania, cladire ridicata in anul 1417. Hotelul, renovat complet, pastreaza amprenta vremurilor de odinioara, dar aduce si elementul futuristic, prin echipamentele ultra-moderne de care dispune.

Hotel-2

Create si dezvoltate pentru sectorul hotelier, televizoarele din gama comerciala oferite de LG, alaturi de functiile clasice incorporate în televizoarele dedicate consumatorilor, precum tuner digital DVBT/C, USB player, clonarea setarilor, sunt concepute cu o serie de functii specifice dedicate hotelurilor. Dintre acestea amintim Welcome Screen, Ceas Invizibil, Remote Jack Pack, iesire boxa suplimentara, si, in plus, functia Hotel Mode, care permite selectarea rapida a volumului, oprirea accesului la butoanele de pe carcasa televizorului, restrictia accesului la meniu si altele. Cititi detalii despre acest parteneriat pe Hores.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire