Electrocasnice

Climatizacion

Intre 1 si 4 martie, Madridul a fost orasul gazda a celei de-a saisprezecea editii a Climatizaction, cea mai mare expozitie internationala destinata aparatelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie. Standul LG Electronics a prezentat multiple modele de aer conditionat, intentiile companiei fiind foarte serioase in ceea ce priveste extinderea pe plan european, tinta fiind de a oferi solutii de climatizare cu consum redus, adecvate oricarei locuinte.

Atractiile principale ale standului LG au fost aparatele de aer conditonat Multi V III (care au la baza tehnologiile H-Inverter si Compressor, reusind o economie de energie de aproximativ 11% ), pompa de caldura Therma V (de 4 ori mai eficienta d.p.d.v. energetic fata de solutiile de incalzire clasice), precum si solutia AHU, recomandata cladirilor de birouri.

Climatizacion2

Viitoarele modele concepute de catre LG EnergyLab vor fi construite pentru a face fata oricarui tip de vreme, avand in vedere, desigur, eficienta energetica. In plus, planul de investitii LG inglobeaza solutiile EnergyLab concentrate asupra energiei solare si iluminatului pe baza de LED-uri.

HR
HR
Ajouter un commentaire