Audio-Video

 

LG Electronics a anunţat recent că sistemele de operare ale televizoarelor LG cu Google TV vor fi updatate cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 4.2.2, și anume Android Jelly Bean. Disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an, update-ul va permite utilizatorilor accesul la mai multe aplicaţii, inclusiv jocuri cu un nivel crescut de interactivitate şi grafică de ultimă oră. LG a prezentat noul sistem de operare la conferinţa dezvoltatorilor Google I/O din San Francisco in decursul lunii mai.

În plus faţă de creşterea performanţei, update-ul Jelly Bean este compatibil cu kitul de dezvoltare nativ Android (NDK), deci posesorii Google TV au acces la cea mai largă si diversificată gamă de aplicaţii. Aplicaţiile mobile dezvoltate care folosesc NDK-ul vor rula pe Google TV cu foarte puţine sau chiar fără modificări. Cu ajutorul compatibilităţii NDK, utilizatorii pot juca acum mult mai multe jocuri pe un ecran mai mare, iar acest nivel de compatibilitate ușurează intrarea dezvoltatorilor pe piața aplicațiilor Smart TV.

“Împreună cu cel mai recent sistem de operare Android și suport NDK, televizorul LG Google TV va oferi o experiență de utilizare îmbunătățită și acces la aplicații mult mai  bune” a declarat Havis Kwon, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company.

Utilizatorii vor beneficia, de asemenea, de excepționalele opțiuni ale telecomenzii LG, care va facilita interacțiunea cu conținutul disponibil pe LG Google TV. În plus față de funcționalitatea intuitivă Qwerty a telecomenzii Magic Remote, LG va introduce o aplicație gratuită care poate transforma orice smartphone Android sau tabletă într-un controller touch-sensitive pentru gaming. Această nouă aplicație LG este soluția ideală pentru un număr mare de jocuri interactive ce vor fi disponibile pe platforma Google TV actualizată, deoarece oferă un nivel de control necesar pentru jocuri mai complexe, cum ar fi fotbalul și simulările de curse.

Actualizarea va include și funcția patentată LG – Game Changer 3D , aducând o dimensiune total nouă în jocurile interactive. Game Changer 3D produce un efect complet captivant prin afișarea jocurilor 2D într-un mod 3D îmbunătățit, pentru a crea un efect care era disponibil anterior numai în filme înregistrate cu echipament 3D.

Android 4.2.2 Jelly Bean va fi disponibil la descărcare over-the-air (OTA) pentru aparatele LG Google TV în Statele Unite începând cu al treilea trimestru al acestui an. Pentru o demonstrație video a LG Google TV cu Android 4.2.2 Jelly Bean, vă rugăm să accesați acest (www.youtube.com/watch?v=R-WxHVwodpA)link.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire