Audio-Video Cinema 3D Smart TV

SmartTV-1

Alaturi de “citius , altius, forties” putem mentiona si smarter. Pentru ca daca ar exista o olimpiada pentru Smart TV, platform LG ar fi castigatoare cu siguranta. De ce? Pentru ca a devenit si mai inteligenta in urma unui redesign ce cuprinde o multitudine de noi facilitati.

Totul este unde trebuie , oferind utilizatorilor o interfata usoara si curata pentru a putea accesa facilitatile dorite. Eleganta este subliniata de posibilitatea de a grupa aplicatiile in pachete de 8 pentru a le putea gasi mai usor.

In cadrul Premium Apps gasim o mare varietate de servicii Smart TV , pornind de la streaming de continut pana la social media. Aplicatiile vor fi customizate in functie de tara: 3D World va oferi acces la continut 3D on demand si LG Smart World este magazinul de aplicatii pentru TV-ul tau Cinema 3D Smart TV, oferind multe aplicatii pentru toate gusturile doar la un click distanta.

SmartTV-2

Fiecare isi poate personaliza dashboard-ul cum doreste. Grupurile pot fi personalizate cu aplicatiile dorite de fiecare. Dupa ce am setat toate grupurile le putem aranja cu mare usurinta printr-un simplu drag&drop in locul dorit. Acum ca ne-am aranjat dupa bunul plac aplicatiile, ne este mai usor sa ne bucuram de avantajele oferite de noile LG CINEMA 3D Smart TV.

Spre exemplu , noul LG Smart Word deschide o noua lume a aplicatiilor pentru Smart TV-ul tau LG. Tot ce descarci de aici va aparea in bara “My apps”:

SmartTV-3

My apps este noul star. De aici aplicatiile pot fi lansate cu doar un click sau poti deschide toata lista de aplicatii asa incat sa o poti vedea pe tot ecranul. In acest mod vei vedea toate aplicatiile preferate , le poti ordona cum vrei , le poti alege pe cele pentru Quick Launch sau le poti sterge pe cele pe care nu le mai vrei. In tot acest timp nu pierzi nimic din actiunea de la TV prin sectiunea live TV view.

SmartTV-4

Poti ajunge foarte usor la sectiunea My Apps folosind butonul de pe Magic Remote. Simplu , puternic si atat de convenabil. Am spus oare ca fiecare model nou Cinema3D Smart TV ofera acest upgrade pentru Home Dashboard?

HR
HR
Ajouter un commentaire