Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Carte-colorat-2

Invatatul este mai usor, fie ca este vorba despre alfabet sau steaguri de tari

Unul dintre lucrurile prioritare pe care trebuie sa le aiba in vedere orice parinte este educatia copilului sau. Iar dupa cum indica analistii si diverse articole recente, costurile care privesc educatia copilului devin din ce in ce mai mari, de la an la an, deci accesul copiilor la cele mai bune surse de invatare nu este un lucru usor de realizat, in niciun caz. Totusi, una dintre cele mai bune solutii prin care parintii pot economisi fara ca educatia copilului lor sa aiba de suferit este reprezentata de aplicatiile educationale special concepute pentru calculatoare sau televizoare. Spre exemplu, odata cu lansarea tehnologiei Smart TV, aplicatiile educationale au cunoscut o dezvoltare extraordinara, in mare parte datorita Internetului si interconectivitatii. Vom prezenta, in cele ce urmeaza, cateva aplicatii educationale disponibile pentru televizoarele LG Cinema3D Smart TV.

Zoood

Zood-2

In Zoood, copiii invata literele alfabetului si numaratoarea pana la 20 in patru feluri diferite. Mai mult, interactiunea cu animalutele desenate se face cu ajutorul LG Magic Remote, care permite si interactiunea sonora cu aplicatia. Desi este o aplicatie distractiva pentru toate varstele, se recomanda in special pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani.

Cartea de colorat

Aplicatia Coloring Book va invata copiii despre diferitele culori pe care le privesc in viata de zi cu zi. Odata descaracata, copiii pot folosi telecomanda Magic Remote si pot alege intre modurile “Desen” sau “Quiz”, cel din urma fiind util pentru a testa abilitatile cognitive ale micutilor.

Steagurile lumii

Steaguri

“Flags of the world” este inca o aplicatie educationala recomandata oricarui copil cu varsta cuprinsa intre patru si cinci ani, la baza acesteia fiind un quiz vizual de 30 de secunde ce implica identificarea cator mai multe steaguri din intreaga lume.

Pentru mai multe aplicatii, educationale, distractive sau ambele, intrati pe site-ul LG Apps TV!

HR
HR
Ajouter un commentaire