Audio-Video Cinema 3D Smart TV Home Theater

 

     

 Smartphone, Smart TV, Smart PC… probabil auzi destule despre “lucruri” Smart. Cu toate astea, te-ai gândit vreodată de ce cuvântul “smart” a fost pus pe mai multe produse sau servicii, și ce înseamnă mai exact “Smart”?  

       În acest articol, LG își ia timpul necesar să te facă să înțelegi exact ce înseamnă “Smart”, în mod special la televizoarele anului 2013 și modul în care acest concept îți îmbogățește viața.

Definiția unui televizor Smart

Dacă te uiți pe Wikipedia, explicația pentru televizorul Smart este următoarea:

Un televizor Smart, numit uneori și televizor conectat sau televizor hibrid, descrie o tendință de integrare a funcțiilor de internet și Web 2.0 în televizoare și decodoare digitale și de asemenea, convergența tehnologică dintre calculatoare și aceste sisteme TV/de decodare.

Să fim sinceri. Poți să înțelegi exact ce înseamnă acest lucru? Toate aceste cuvinte, cum ar fi “integrarea internetului și Web 2.0” sau ”convergenta tehnologica” sunt prea complicate și desigur, nu este ușor să le înțelegi imediat.

Deci aici, vom introduce noțiunea ‘13 Smart TV TVC, în așa fel încât tu să poți înțelege conceptul Smart, ușor și clar.

YouTube Preview Image

 

Doar țintește, desenează, vorbește și dă Share

Dacă te uiți cu atenție la videoclipul postat deasupra, poți regăsi cele patru cuvinte: țintește, desenează, vorbește și dă share (point, draw, speak și share). Aceste patru cuvinte reprezintă implicit termenul “Smart”.

 Doar țintește

Un copil atrage atenția asupra păsărilor care zboară. Gândește-te la copilul tău sau la un copil din jurul tău. Înainte să învețe să vorbească, ei doar arată spre lucrul pe care și-l doresc. Dacă le este foame, ei vor indica părinților sticla cu lapte; chiar înainte să îi învețe cineva lucrul acesta. Face parte din natura umană să arate către ceva ce își doresc. La fel ca un copil, atunci când te uiți la televizorul LG Smart, tot ce trebuie să faci este să arăți către anumite aplicații sau servicii pe care le dorești, folosind telecomanda LG Magic Remote.

 

 

 

Doar desenează

Uneori, o singură imagine poate transmite mii de cuvinte. Tocmai de aceea, oamenii au început să deseneze încă din timpuri antice. O fată timidă desenează o inimă, iar imaginea cu inima este mult mai puternică decât cuvintele “Te iubesc”, spuse direct. Cu televizorul LG Smart, dacă vrei să schimbi canalul sau să mergi înapoi la ultimul canal vizionat, trebuie doar să desenezi numărul canalului sau o linie de la stânga la dreapta. Atât de ușor și de simplu, nu-i așa?

 

 

Doar Vorbește

După ce învață să vorbească, oamenii își exprimă sentimentele nu doar prin imagini ci și prin cuvinte. Oamenii spun “bună dimineața” vecinilor și “ce mai faci?” colegilor. Vorbirea este modul fundamental în care ne exprimăm sentimentele și gândurile. Tocmai de aceea LG a încorporat funcția avansată de recunoaștere a vocii în televizorul Smart și în noua Magic Remote. Dacă rostești comenzi, cum ar fi “Film 3D”, te duce automat în categoria de filme 3D, exact ca în videoclip.

 

 

 

Doar dă Share

Ori de câte ori găsești ceva grozav sau extraordinar, care este primul gând care îți vine în minte? Ar putea fi “O, trebuie să share-uiesc asta cu prietena mea!” sau “O, vai! Ar trebui să iau poza asta și să o încarc pe Facebook-ul meu!” corect? A împărți cu ceilalți este de asemenea, tot o nevoie umană primară. De aceea, televizorul LG Smart face ca share-ul să fie mai ușor ca niciodată cu SmartShare, care include Miracast, Tag On, etc.

 

 

Smart, așa cum e firesc

La fel ca în seria de exemple de mai sus, LG “Smart” vine de la natura umană. Utilizatorii nu trebuie să fie “Smart” pentru a folosi dispozitive “Smart”. Acționând instinctiv, tehnologia Smart îți va face viața mai ușoară și mai bună în cel mai simplu mod. Urmează-ți înstinctul și fă lucrurile să se întâmple; asta înseamnă “Smart”.

HR
HR
Ajouter un commentaire