Smart. Inspirat de tine

13 September 2013Comments Off

Mai “smart” de atât nici că se poate.  Hai să descoperim împreună  cât de SMART este televizorul LG 2013.

Cine nu are în ziua de azi un dispozitiv smart, fie că este un smartphone, o tabletă, un laptop sau un Smart TV?

LG face posibilă conectarea şi vizualizarea conţinutului tău preferat între şi pe diverse dispozitive Smart.

Cu LG Smart Share experimentezi plăcerea de a partaja filme, fotografii, muzică şi orice conţinut preferat între smartphone-uri, tabletă, notebook şi orice alt dispozitiv Smart.

Să ne imaginăm cât de simplu ar să descarci conţinut din smartphone pe Smart TV prin simpla folosire a unei etichete NFC.  Sau cât de plăcut este să ne relaxăm pe canapea, urmărind serialul preferat de la TV direct pe tableta sau laptop fără fire, cabluri şi dezordine în casă. Acum oricine are posibilitatea să vizionezeze întreg conţinutul smartphone-ului pe ecranul televizorului smart.

 Untitled

WiDi (wireless display)

În era “smart” dezordinea şi cablurile încălcite nu mai trebuie să existe. Tehnologia WiDi de la LG permite conexiunea rapidă şi uşoară între televizorul Smart LG şi PC fără a fi nevoie de reţea sau cabluri care să le conecteze. Ce înseamnă acest lucru? Nu mai este nevoie de conectarea PC-ului la televizor prin cabluri sau fire, în schimb se poate  simplu naviga pe Smart TV pentru a accesa şi a viziona tot ce este stocat pe computer, indiferent unde ar fi acesta pozitionat in casa.

Second Display-Toate dispozitivele smart se pot transforma în al doilea display pentru televizor

Untitled1

Datorită 2nd Display şi a unei conexiuni Wi-Fi este foarte simplu ca orice dispozitiv smart din casă să fie transformat într-un al doilea display de TV mobil.  Asta înseamnă că fiecare membru al familiei poate să urmărească ce se difuzează  la televizor din orice cameră îşi doreşte, simplu şi confortabil, pe smartphone sau tabletă.

Miracast™-Mai multe dispozitive smart, o singură reţea virtuală

Untitled2

Cine are diverse fişiere cu muzică, videoclipuri şi poze împăştiate şi stocate prin diverse dispositive ştie cu siguranţă  cât de obositor este să încerce să le adune pe toate într-un singur loc. LG  simplifică viaţa consumatorilor prin tehnologia Miracast™ care integrează toate dispozitivele  smart, LG Smart TV, smartphone-ul , tableta sau PC-ul într-o mare reţea virtuală făcând uşoară partajarea şi transferul wireless al conţinutului digital de pe şi între acestea.

MHL (Mobile HD Link)-Videoclipuri HD de pe dispozitivul smart pe TV Smart LG

Videoclipurile HD sunt acum în vogă datorită noilor smaptphone-uri care au funcţii de înregistrare video HD sau de rulare a unei mari game de aplicaţii cum este şi YouTube, un canal plin de conţinut HD.

Suntem siguri că oricine îşi doreşte  să vadă aceste videoclipuri pe un ecran mult mai mare pentru a capta perfect acţiunea.  LG face acest lucru posibil. Este nevoie doar de  un cablu MHL pentru a  putea viziona întreg conţinutul HD de pe smartphone pe ecranul mare al televizorului Smart LG. Mai mult de atât, există posibilitatea de a derula videoclipul folosind telecomanda Magica LG iar telefonul  se va încărca în tot acest timp.

Untitled3

Tag On-Conţinut în oglindă între smartphone şi LG Smart TV

Cel mai simplu mod de a partaja conţinut între smartphone şi televizor.

Este atât de rapid şi uşor prin simpla atingere  a  smartphone-ul de eticheta  Tag On lipită pe televizor. Orice membru al familiei o poate face, fără a fi nevoit să consulte manualul de utilizare sau alte instrucţiuni.

Untitled4

LG Cloud-Accesarea conţinutului de pe toate dispozitivele smart, oriunde s-ar afla acestea

Confuzia creată  din cauza tuturor tehnologiilor complexe de partajare dispare.

Nu ar fi minunat daca s-ar putea accesa videoclipul dorit pentru a fi redat direct pe TV, fără a mai fi nevoie de fiecare dată de toată procedura de conectare. De aceea avem nevoie de LG Cloud! Va permite televizorului transmiterea videoclipurilor din telefon sau din computer în altă parte, ca si cand ar fi fost stocate în TV de la inceput.

Serviciul LG Cloud permite accesarea  la orice fel de conţinut, fie că este vorba de videoclipuri, muzică sau poze, de pe smartphone, tabletă sau PC pe televizorul  Smart LG.

Untitled5

LG- Viata este frumoasa cand totul este posibil!  

HR
HR
Ajouter un commentaire