Cinema 3D Smart TV

Seria UB98 Ultra HD

Cinema 3D Smart TV | 9 July 2014Comments Off

Design premium de excepţie pentru televizorul LG ULTRA HD de 4k

Alături de liderul de piaţă, televizorul Ultra HD cu ecran curbat de 105 inci, LG prezintă de asemenea şi modelul premium UB9800 din seria de televizoare Ultra HD de 4k formată din unităi de 65-, 79-, 84- şi 98- de inci. Seria UB9800 este echipată cu un cip particular unic care evidenţiază rezoluţia Ultra HD şi optimizează calitatea generală a imaginii. Datorită acestui cip, ultimul Tru-ULTRA HD Engine Pro de la LG diferenţiază calitatea imaginii TV de ceilalţi competitori.

 

UB98_medium_01

 

Televizorul LG UB9800 are încorporată o funcţie sofisticată în care conţinutul SD, HD şi Full HD este preluat şi îmbunătăţit, aducându-l aproape la un nivel al calităţii Ultra HD. Lucrând în tandem cu Super Resolution Algorithm, Tru-ULTRA HD Engine Pro garantează o experienţă vizuală mai placută, eliminând erorile vizuale comune altor sisteme. În plus, Tru-ULTRA HD Engine Pro include o tehnică numită 4K Motion Estimation Motion Compensation (MEMC), care asigură calitate pentru tot conţinutul 4K Ultra HD, redat perfect, fără blurare.

 

O caracteristică particulară avansată a televizoarelor LG ULTRA HD este decodorul încorporat 4K HEVC 60p. Dispozitivul este o dovadă a evoluției tehnologice, capabil să decodifice semnale emise atât în format H.264 cât şi în HEVC H.256, la 30p sau 60p. Acest decodor încorporat face posibilă afişarea conţinutului Ultra HD de pe aproape orice sursă externă, inclusiv prin porturile HDMI 2.0, USB sau LAN. Noile modele au funcţia unică LG ULTRA HD CINEMA 3D, care utilizează tehnologia Film Patterned Retarder (FPR), prin care imaginile 3D sunt redate perfect. Noile modele de televizoare din seria Ultra HD încorporează ecrane ULTRA IPS cu rezoluţia impresionantă de 3840 x 2160. Tehnologia LG IPS este recunoscută pentru abilitatea de a oferi imagini impresionante din orice unghi de vizionare.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.