Events
YouTube Preview Image

Ieri, in LostSociety, mai multi bloggeri au testat primele televizoare LCD FullHD cu tehnologie 3D, de la LG, prezentat de Victor Kapra. Dupa prezentarea televizoarelor, bloggerii au participat in cadrul campionatului de RockBand.

Toti participantii prezenti la eveniment au fost impresionati de claritatea cu care se vad filmele 3D (se auzeau susoteli prin sala – “se vede incredibil!” :P ) si s-au intrecut in a castiga premiile puse in joc. Cu alte cuvinte, distractie si tehnologie intr-un nou eveniment marca LG. :)

Poze si filme de la eveniment regasiti (si) pe contul nostru de Facebook (pozele sunt realizate cu telefonul LG GW620, primul telefon LG cu Android).

Cateva dintre impresiile participantilor la eveniment:

Gaşca de la LG a invitat nişte lume într-un loc amenajat gigea să le povestească despre cum e cu ze 3D şi cu Infinia (care, în urechea lui Gogu Kaizer, sună a nume de gagică bună). Din greşeală, era şi Gogu Kaizer pe lista aia cu lume, aşa că s-a rătăcit şi el pe acolo (nebărbierit, desigur).
Pe scurt, televizorul, de felul lui, e meseriaş – Full HD 3D OMG WTF. De-asta şi costă vreo fix 7.999,99 RON (sau 2000 de euro) şi de-asta s-a şi epuizat stocul de 100 de bucăţi pe care băieţii l-au adus în urmă cu două săptămâni.
(Gogu Kaizer)

Aseara, intr-un club central din Bucuresti, Kinecto si LG Electronics Romania au organizat un eveniment pentru bloggeri, dedicat lansarii primelor televizoare LG Full HD cu tehnologie 3D din Romania, lansarea oficiala avand loc in urma cu o saptamana, pe 8 aprilie. (Refresh)

In seara asta, am trecut putin pe la petrecerea LG data in cinstea unui nou model de televizor 3D: LG Infinia LCD FullHD. Anuntul vine la o saptamana dupa ce compania a lansat primul TV 3D de pe piata noastra. Ce nu inteleg eu e de ce se misca atat de greu furnizorii de continut.
Cand am vazut primul TV 3D, tot un LG, la IFA Berlin, in septembrie, nu stiam de Avatar si ce impact va avea asupra industriei de film. Au trecut trei luni si jumatate de la premiera, exista deja mai multe modele de televizoare de la o serie de producatori si cu toate acestea nu apar filme in format 3D pe DVD.
(Manafu)

Am niste materiale cool Avatar de la petrecerea LG. (Catalin Ticheru)

Am ajuns la LostSociety, primul televizor 3D produs de LG ofera o experienta unica la tine acasa! & Back from LostSociety, primul televizor 3D produs de LG e chiar misto. Sa facem un articol despre el zic… (Victor Dulu)

Calin Fusu canta should I stay or should I go (rockband) la petrecerea LG pentru bloggeri. (Victor Kapra)

Senzatie maxima. Testing tv 3d LG acum in Lost Society … toata lumea sa patrunda fara griji. Visavis de cinema pro. (colonelu)

E timpul sa mai iesim nitel prin lume. O sa fiu cel ce isi cara acasa televizorul 3d de la petrecerea LG :) ) (Nihasa)

La lansarea LG 3D. Arata mai fain decat credeam… TV-ul ca aparat are cativa ani de liniste in fata. (Ciprian Gavriliu)

Au mai scris despre eveniment Marie Jeanne, Raluxa, Alex Radescu, Sorin Rusi, Dan Berte, boguxx, Cosma Silviu, Simona Stanescu, Bobby Voicu. Multumim tuturor pentru participare. Pe curand, la noi evenimente marca LG! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire