Smartphone-urile au devenit un element esențial pentru supraviețuirea în mediul de beton. Dar ele sunt, de asemenea, și o extensie a stilului și a caracterului personal. Gândește-te la asta. Ai cumpărat vreodată doar un smartphone? În mod normal, adaugi două sau trei accesorii care se potrivesc gustului tău individual și preferințelor tale de utilizare. Spre exemplu, o cască Bluetooth este un accesoriu esențial pentru cei care sunt tot timpul în mișcare. Carcasele smartphone-urilor dezvăluie instantaneu simțul de stil al proprietarilor. Un smartphone pentru iubitorii de muzică ar fi o experiență lipsită de spirit dacă nu ar exista căștile de calitate, sau un docking speaker adecvat.

Și ce spui despre fotografii iubitori de flash-uri, cărora le place să capteze și să păstreze momentele prețioase? Cu un accesoriu ca LG Pocket Photo, poți crea și share-ui poze perfecte cu ceilalți, oricând și oriunde vrei. De când s-a lansat, acest printer mobil smart menționat anterior într-o postare de blog, a devenit o senzație peste tot în lume.

 

 

Urmând succesul făcut de prima versiune a LG Pocket Photo, LG a lansat un model avansat, îmbunătățit al mini-imprimantei – PD233. Și pentru că s-au strâns atâția fani care sunt nerăbdători să afle mai multe, îți vom oferi răspunsurile la câteva din cele mai frecvente întrebări apărute despre produs.

Î. LG Pocket Photo este compatibil cu orice smartphone?

Da. Noul LG Pocket Photo (Model: PD 233) este compatibil atât cu smartphone-urile Android cât și cu iPhone-urile. Ține minte că prima variantă a LG Pocket Photo este compatibilă doar cu smartphone-urile Android.

Î. Am deja un Polaroid. Care este diferența față de LG Pocket Photo?

Polaroid oferă de mult timp conveniența de a printa instant. În orice caz, LG Pocket Photo duce printatul instant departe în era digitală. În primul rând, rezolvă problema “unicului exemplar” întâlnită la aparatele cu printare instantă actuale. Să spunem că faci o poză cu liceul tău sau cu prietenii de la universitate în ziua absolvirii, pentru a vă aminti întotdeauna de acea zi specială. Ar fi cu adevărat păcat ca doar unul dintre voi să poată păstra acea amintire pe o fotografie, ceea ce s-ar și întâmpla dacă ați folosi un Polaroid. Dar, cu LG Pocket Photo, poți printa oricât de multe exemplare dorești, astfel încât fiecare să poată păstra cu drag acea amintire.

Un al doilea avantaj pe care îl are în fața aparatelor foto tradiționale cu printare instantanee este acela al preview-ului. De exemplu pe un Polaroid, nu poți vedea înainte dacă poza e mișcată sau dacă ți se vede acneea aceea urâtă care a apărut ieri și care n-ai fi vrut să existe pentru totdeauna într-o fotografie… deci, păcat! Iar cu LG Pocket Photo, poți face oricâte poze dorești, alegând-o apoi pe cea mai bună pentru printare finală.

Și în cele din urmă, LG Pocket Photo are o viteză de printare mai mare cu mai bine de un minut, luându-i doar 45 de secunde de când ai apăsat pe print până la rezultatul final. Ia-ți adio de la scuturatul viguros a unei poze Polaroid sperând că poza developată a captat momentul potrivit. Acum primești toate aceste lucruri instant, cu LG Pocket Photo!

Î. O pot folosi doar pentru a printa poze distractive, nu?

Și nu numai. Datorită funcției de decorare, sunt atâtea modalități diverse prin care poți utiliza LG Pocket Photo. Orice poză obișnuită poate fi transformată într-o strălucitoare piesă de galerie. Funcțiile de decorare pot servi de asemenea, și unor scopuri importante cum ar fi printarea de poze pentru documentele de identitate, iar prin funcția de mesaj poți transforma o poză într-o carte de invitație la o sărbătoare, aniversare, zi de naștere, etc.

De exemplu, imaginează-ți  cât de deosebit ar fi dacă la ziua de naștere a unui prieten ai putea face o poză simplă cu telefonul mobil, apoi ai decora-o într-un mod creativ, ai adăuga un mesaj de “La mulți ani!” și apoi ai printa-o instant.

Î. Imprimantele foto necesită de obicei costuri în plus, tuș și film … Cum e cu LG Pocket Photo? 

LG Pocket Photo este foarte economic, așa că utilizatorii nu vor fi încărcați de costuri de mentenanță. Concret, LG Pocket Photo folosește metoda ZYNK (Zero Ink), care produce imagini prin aplicarea căldurii pe o hârtie specială, hârtia foto ZYNK mai exact, ce conține molecule de vopsea. Utilizatorii nu trebuie să plătească în plus pentru cerneală sau pentru cartușe.

Având în vedere această metodă avansată de printare, te-ai putea aștepta ca hârtia ZINK să fie foarte scumpă. Chiar deloc! Hârtia foto ZINK este mai ieftină decât filmul Polaroid așa că poți împărți orice fotografie cu toți prietenii tăi.

Î. Sună minunat, dar fiind vorba de o imprimantă nu ar fi dificil să o porți la tine?

 

Pocket Photo este foarte ușor de transportat, cântărind aproximativ la fel de mult cât cântărește smartphone-ul tău. De asemenea este și foarte mică, așa că o poți pune pur și simplu în buzunar sau într-un portofel mai mare pe care îl poți lua tot timpul cu tine. Există un motiv pentru care ne place să numim imprimanta Pocket Photo, accesoriu pentru smartphone (și nu pentru computer!) – este ultra portabilă!

Î. Trebuie să am la mine și un încărcător special sau un dispozitiv pentru conectarea la telefon?

LG Pocket Photo se conectează prin orice fel de încărcător USB, așa că nu contează unde vei fi, îți va fi ușor și va dura puțin să te pui iar în mișcare!

Cât despre pairing-ul cu smartphone-ul tău, LG Pocket Photo se sincronizează wireless cu telefonul tău, folosind tehnologia NFC. Pentru a face conexiunea, apropie-ți smartphone-ul de LG Pocket Photo și aplicația Pocket Photo va porni automat.

Iată cum poți descărca aplicația:

Pentru mai multe informații referitoare la Pocket Photo, un însoțitor perfect pentru smartphone-ul tău, vizionează tutorialul nostru de aici:

 

HR
HR
Ajouter un commentaire