Audio-Video

SmartTV-LG

Televizorul nu mai este de ceva vreme doar un mediu de propagare pentru continutul afisat, indiferent de sursa acestuia. Televizorul a evoluat, iar legătura între televizor si telecomandă nu mai înseamnă apăsarea unui buton în cautarea acelui canal care transmite o emisiune ce ar putea să te intereseze, la un anumit moment al zilei. Ceea ce a iesit în evidentă dintr-un research recent au fost dorintele consumatorilor care, atunci când achizitionează un televizor, vor ”tot pachetul”. Anul este 2011, era digitală, este perfect normal să vrei ca televizorul tău să fie capabil de cât mai multe functii. Dar ce înseamnă acest lucru?

Suntem de părere că notiunea de Smart TV înglobează perfect cererile actuale ale consumatorilor: o conexiune constantă la internet, continut premium 3D, acces permanent la social media si feed-uri RSS si, probabil cel mai important lucru, interactiunea si modul în care se petrec toate lucrurile enumerate. Simplificat, un Smart TV înseamnă interactiune, nu doar vizionare.

Telecomanda-SmartTV

O telecomandă conventională versus Magic Motion Remote Control, pe partea dreaptă

Smart TV-urile LG CINEMA 3D respectă toate aceste premise îndeaproape. Totul porneste de la telecomanda ”Magic Motion”: cu doar 7 taste, telecomanda a fost special gândită pentru folosirea zilnică si îsi merită pe deplin numele. Magia constă în faptul că, atunci când este folosită, utilizatorul nu mai trebuie să privească telecomanda sau tastele, multumită pointerului (săgeată indicatoare), care functionează asemeni unui mouse de calculator. Research-ul realizat arată că oamenii sunt mai putin stresati când folosesc telecomanda Magic Motion în detrimentul unei telecomenzi obisnuite. Si ce se potriveste cel mai bine acestei telecomenzi, dacă nu internetul si social media cu ale lor programe amplasate inteligent in meniul lateral al televizorului?

Interfata-SmartTV

De asemenea, ca orice Smart TV care se respectă, LG CINEMA 3D este compatibil în totalitate cu Twitter si Facebook, iar pentru apelurile video online, utilizatorii pot folosi Skype. Printre multe alte functii, LG CINEMA 3D poate fi folosit si pentru browsing online sau continut 3D, prin intermediul aplicatiilor disponibile în LG App Market.

HR
HR
Ajouter un commentaire