Telefoane Mobile

LG-Apps

Ce faci cand ai cel mai nou smarthphone, vrei sa ii testezi limitele, dar nu ai aplicatii? Iti spunem noi: cauti recenzii si site-uri specializate, dar nu oriunde. Daca ai un telefon cu Android, Windows Mobile sau care suporta platforma Java, citeste in continuare, pentru ca iti vom da niste indicii despre cateva locuri de pe net, pline cu aplicatii si jocuri, numai bune pentru download.

Cele mai bune site-uri cu aplicatii pentru Android

Android Market (link website)
Platforma oficiala Google pentru aplicatiile Android, de la A la Z

AndroLib (link website)
Un site de referinta pentru pasionatii smartphone-urilor bazate pe sistemul de operare Android, specializat in recenzii si testarea aplicatiilor.

AppBrain (link website)
O alternativa foarte buna pentru Android Market, datorita sistemului de votare si sharing integrat

LG Optimus One este primul telefon LG cu sistem de operare Android 2.2, disponibil in magazinele Vodafone si pe www.vodafone.ro

Cele mai bune site-uri cu aplicatii pentru Windows Mobile

Windows Marketplace (link website)
Platforma oficiala pentru aplicatiile telefoanelor cu sistem de operare Windows Mobile.

Softonic (link website)
Un portal complet pentru aplicatii Windows Mobile, clasate pe categorii si subcategorii. Fiecare aplicatie are inclus un mic text descriptiv si captura foto.

LG Optimus 7 este primul telefon LG cu sistem de operare Windows Phone 7, disponibil in magazinele Vodafone si pe www.vodafone.ro

Cele mai bune site-uri cu aplicatii Java

GetJar (link website)
Pionierul si liderul de piata in ceea ce priveste aplicatiile si jocurile Java

Mobango (link website)
Un portal foarte generos in ceea ce priveste aplicatiile Java, care permite incarcarea in browser a unei aplicatii sau a unui joc si descarcarea pe telefonul mobil.

HR
HR
Ajouter un commentaire