Audio-Video Corporate

Red Dot Design Award 2010

Audio-Video, Corporate | 28 July 2010Comments Off

Fondata in anul 1995, competitia Red Dot Design Award atrage anual mii de oameni pasionati de tehnologie, fiind una dintre cele mai prestigioase competitii de design la nivel mondial. In editia din acest an, festivitatile au avut loc in Essen, la Aalto Theater, unde peste 1600 companii din peste  60 de tari au oferit spre vizionare peste 4000 de produse. Compania LG Electronics, un inovator in domeniul design-ului, a castigat 4 premii si 2 mentiuni.

lg1

Doua dintre noile telefoane LG au fost castigatoare in acest an la Red Dot: este vorba despre noul model Chocolate (LG BL40) si despre LG Mini (LG GD880). Astfel, noul  Chocolate, al patrulea model din seria Black Label si, de asemenea, castigator la iF Product Design 2010, este dovada clara a imbinarii armonioase dintre un design minimalist si un ecran LCD HD, panoramic, de 4 inch.

lg2

LG Mini, un adevarat mini-laborator destinat comunicarii, este prevazut cu un ecran de 3.2-inch full touchscreen, este foarte bine construit si este idneajuns de mic incat sa incapa in orice buzunar. Faptul ca fata telefonului nu este prevazuta cu butoane fizice, alaturi de textura metalizata de pe margini contribuie la aspectul elegant si designul unic al lui LG Mini.

lg3

LG a castigat urmatoarele premii cu televizoarele LX9500 si LE7500, doua dintre modelele clasei INFINIA. Datorita finisajelor sofisticate si ramei extrem de subtiri, modelele LX9500 si LE7500 transpun utilizatorii in mijlocul programelor vizionate sau in mijlocul actiunii filmelor. In plus, primul televizor FULL LED 3D, adica LX9500, este o adevarata experienta pentru cei pasionati de tehnologie, deoarece modelul este capabil sa reproduca la rezolutii HD continut 3D, fara a pierde din calitate.

lg4

Mentiunile au fost acordate ramei foto T-Slim F8102N si cuptorului cu microunde Tiara.

Proiectat de catre LG Electronics Design Japan, rama foto F8012N a fost gandita pentru a se potrivi oricaror spatii, fie acesta birouri sau locuinte personale. Pentru a face psoibil acest lucru, LG a integrat o placa de baza cu circuit imprimat (PCB) in constructia ramei foto. Astfel, modelul F8021N este extrem de subtire si este extrem de rapid atunci cand este folosit pentru muzica, video sau slideshow-uri.

Cuptorul cu microunde Tiara a fost construit in mod special pentru Statele Unite, in urma unor studii extinse despre stilul de viata si preferintele culinare ale poporului american.

lg5

Echipa de Design a anului 2010

Castigatorul editiei 2010 a fost Hilti, un producator de echipamente de constructii, ai carui designeri au fost desemnati Echipa de Design a anului 2010. Premiul a fost acordat pentru prima oara in anul 2006 companiei LG, fiind o multumire adresata companiilor care reusesc sa introduca noi standarde in design.

lg6

Cei mai mari castigatori  ai editiei 2010


lg7

Mercedes-Benz SLS AMG Coupé

lg8 pple Magic Mouse                           Dyson Air Multiplier Fan                      Orizuru Chair by Ken Okuyama

lg9

sursa: www.red-dot.de

Inaintea competitiei propriu-zise, Red Dot isi onoreaza participantii cu sansa de a viziona produsele din competitie, in cadrul unei ceremonii. Datorita reputatiei acumulata de-a lungul anilor, LG este acum o prezenta regulata in cadrul Red Dot Awards.

HR
HR
Ajouter un commentaire