Audio-Video

 

Display-urile de calitate din componența noilor televizoare LG OLED stabilesc noi standarde pentru următoarea generaţie de televizoare, generând interes în întreaga lume.

Motivul pentru care televizoarele LG OLED au devenit cele mai inovative produse de pe piaţa televizoarelor este unul simplu. Televizoarele LG OLED aduc un nou standard de clasă, oferind cea mai bună calitate a imaginii cu niveluri de negru perfect, raport infinit al contrastului şi cele mai naturale culori.

Mai jos găsiți întreaga poveste despre cum televizoarele LG OLED au intrat pe piaţă.

013

Televizoarele LG OLED au jucat un rol esențial în iniţierea unei noi ere a televizoarelor din poziția de lider de piață. Aşa cum a fost anunţat în cadrul CES 2015, LG plănuieşte să extindă gama de televizoare OLED cu 7 modele diferite de televizoare 4K OLED care vor satisface nevoile tuturor tipurilor de telespectatori – modele flexibile, curbate sau plate cu diagonale de 55, 65 sau 77 de inci. Tehnologii care se vor regăsi în cadrul viitoarelor televizoare OLED vor continua să surprindă şi să domine piaţa mondială a televizoarelor OLED.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.