Audio-Video Corporate

 

Produsele TV au un impact din ce în ce mai semnificativ asupra mediului înconjurător. De aceea, LG Electronics a introdus o nouă gamă de produse şi servicii inovatoare, ecologice, ca parte a efortului de dezvoltare a inovaţiile ecologice.

În urma eforturilor de stabilire a unui nou precedent în rândul producătorilor de televizoare de realizare a unor produse mai sigure și mai benefice pentru sănătate, noile televizoare LG 4K ULTRA HD OLED au obţinut în 2015 mult dorita certificare GREENGUARD din partea UL Environment.

011

[În cadrul CES International 2015, pe data de 8 ianuarie, LG Electronics USA și UL Environment s-au întâlnit pentru a celebra obținerea certificării GREENGUARD de către gama de televizoare LG 4K ULTRA HD OLED]

Pentru a  vă putea forma o imagine de ansamblu despre impactul produselor LG asupra mediului şi despre angajamentul ferm al companiei de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi de muncă, vă oferim o prezentare generală asupra viziunii despre mediul înconjurător a LG Electronics.

Televizoarele OLED devin mai verzi cu certificarea GREENGUARD

Televizorele LG 4K ULTRA HD OLED de 55, 65 şi 77 de inci, anunțate în cadrul CES International 2015, au obţinut certificarea GREENGUARD. Această remarcabilă realizare nu este surprizătoare, întrucât modelul OLED 2014 de 55 de inci de la LG a fost primul televizor din lume certificat GREENGUARD. În prezent, deţinând încă nouă modele de televizoare OLED în procesul de a fi certificate, LG Electronics intră în anul 2015 ca fiind singurul producător care a obţinut atât cea mai înaltă performanţă TV, cât şi cea mai bună calitate a aerului din interior.

UL Environment reprezintă o divizie de business a UL (Underwriters Laboratories) dedicată ajutării companiilor precum LG Electronics în comunicarea eficientă a scopurilor acestora legate de mediul înconjurător. Certificarea GREENGUARD este acordată numai în urma îndeplinirii unor serii de teste care măsoară emisiile produselor. Produsele trebuie să îndeplinească unele dintre cele mai riguroase şi cuprinzătoare condiții legate de emisiile scăzute ale unor compuşi volatili organici în interiorul încăperilor. Completarea certificării oferă siguranţa că produsele destinate utilizării în spaţii închise îndeplinesc reguli stricte în privința emisiilor chimice, contribuind astfel  la crearea unor spații interioare mai benefice pentru sănătate.

Certificarea GREENGUARD obținută de către LG Electronics reprezintă doar un exemplu al inovaţiilor companiei din domeniul ecologic şi al eforturilor acesteia de a integra managementul de mediu de-a lungul întregului ciclul de viaţă, de la dezvoltare, achiziție și utilizare, până la aruncare. LG Electronics va continua să se concentreze  asupra dezvoltării tehnologiilor şi produselor inovatoare, dar va căuta să îşi mențină și rolul de lider în ceea ce privește contribuția la dezvoltarea comunităților sustenabile din întreaga lume.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.