Audio-Video

Recrearea realitatii 3D

Audio-Video | 16 November 2011Comments Off

Pictura

V-ati intrebat vreodata ce ne face sa alegem o pictura (sa spunem Rembrandt, de exemplu) in favoarea picturilor rupestre? Sa fie rafinamentul, tehnica folosita sau originalitatea acestora? Pe langa simplitatea afisata, picturile rupestre ne permit sa vizualizam trecutul exact asa cum a fost. Totusi, ceea ce ne capteaza cu adevarat atentia este profunzimea imaginii, reprodusa cu o atentie desavarsita in pictura.

Iluzie-Optica

Lumea noastra este tridimensionala, deci nu este de mirare ca dorim, ca indivizi, sa redam mediul inconjurator in totalitatea sa. Marturie in acest sens este chiar complexitatea iluziilor optice ale lui Escher, profunzimea statuilor lui Da Vinci si, de ce nu, felicitarile pop-up de Craciun.

Nu putem spune acelasi lucru si despre televiziune totusi, domeniu in care 2D-ul a dominat ultimii 50 de ani. Avem posibilitatea de a crea imagini 3D in miscare de peste 100 de ani, dar abia in anul 2000 lucrurile au inceput sa evolueze in acest sens.

Si acum, odata cu evolutia fenomenului 3D in televiziune sau gaming, este de la sine inteles ca lumea doreste sa vada dincolo de bariera 2D, iar LG conduce aceasta revolutie digitala, ce incearca sa reproduca complexitatea mediului inconjurator si sa o aduca in fata utilizatorilor.

TV-LG-Cinema-3D

Incepand de la monitoarele, displayurile si proiectoarele 3D , pana la televizoarele CINEMA 3D si tehnologia Flicker-free, LG face totul mai usor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incercati o pereche de ochelari 3D LG. Veti afla singuri continuarea povestii :)

HR
HR
Ajouter un commentaire