Corporate

Produsele LG primesc certificare CarbonFree

Corporate | 5 September 2011Comments Off

CarbonFund-LG

Intr-o initiativa pentru protectia mediului si contributia la consolidarea demersurilor ecologice ale companiei, LG Electronics a semnat un parteneriat cu Carbonfund, pentru a imbunatati si neutraliza emisiile de CO2. Astfel, incepand din 2012, anumite produse precum televizoare, frigidere, cuptoare si multe alte electrocasnice LG vor purta logo-ul Carbonfree, certificarea atestand faptul ca fabricatia acestora nu implica anumite procese soldate cu emiterea anumitor gaze cu efecte nocive asupra mediului inconjurator, in speta emisiile de carbon.

Pentru a determina emisiile CO2, fiecare produs LG a fost supus unei analize amanuntite, de la componentele in stare bruta, pana la linia de productie. Pentru ca produsele sa poarte logo-ul CarbonFree, LG va finanta proiecte similare si, in plus, compania va continua sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera si folosirea eventualelor substante sau materialele nocive pentru mediul inconjurator, aceasta fiind doar o parte din planul de reducere a emisiilor de carbon ale companiei koreene.

LG nu a uitat sa includa in planurile imediate de dezvoltare si problema deseurilor electrice si electronice, programul de reciclare al companiei avand un rezultat uimitor anul trecut in Statele Unite – peste 4000 de tone de produse electrice si electronice reciclate!

Viata este mai buna cand esti eco! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire