Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-UD-TV

In cadrul IFA 2012, unul dintre produsele cel mai cautate a fost televizorul LG Ultra Definition de 84 inch.

Tinand cont ca tot mai multi specialisti apreciaza ca viitorul se regaseste in UD, numerosi participanti au vizitat standul LG pentru a vedea televizorul, a carui rezolutie este de 4 ori mai buna decat cea oferita de un Full HD, televizorul ce mai mult ca sigur reprezinta viitorul transmisiunilor TV. LG UD TV incorporeaza tehnologia LG Cinema 3D, pe care participantii au experimentat-o in standul special creat. Iata cateva detalii despre unul dintre cele mai inovatoare produse prezentate la IFA 2012!

Dimensiune impresionanta de 84 inch

Prima caracteristica pe care o sesizezi la LG  UD TV este dimensiunea impresionanta, de 84 inch. Ca sa va dati seama ce inseamna 84 inch, luati in considerare dimensiunea medie a unui card de credit (85.60 x 53.87 mm). Pe un monitor obisnuit, ati putea plasa maxim 50 de carduri. Stiti cate pot fi puse pe televizorul LG Ultra Definition? 420 de carduri! :)

Dimensiune-LG-UD-TV

Calitate incredibila a imaginii, cu rezolutie 4x Full HD

“Mai mare inseamna intotdeauna mai bun?” In cazul LG UD TV, va putem asigura ca da. :)

Calitatea imaginii cu 8 milioane de pixeli per frame sau rezolutia 4X Full HD este incredibila. Pixelii UDTV sunt cu mai mici decat cei FullHD, rezultand o calitatea optimizata a imaginii. Evolutia vine si din motorul Triple XD, care utilizeaza tehnologia Resolution Upscaler Plus, imaginile din surse externe fiind randate la o calitate mai buna.

LG UD TV vine de-asemenea echipat cu LG Cinema 3D, cu functiile 3D Depth Control (experienta 3D personalizabila, permitand utilizatorului sa setezi “distanta” dintre obiectele din prim plan si cele din departare) si 3D Sound Zooming (functie ce analizeaza obiectele din cadru, adaptand sunetul in functie de locatia acestora).

In momentul in care dezvolta televizorul LG UD TV, LG a realizat un studiu printre consumatori, rezultatul fiind ca acestia apreciaza mai multe televizoarele cu rezolutie foarte mare, acestea permitand o experienta de vizionare similara cu cea din cinematograf. 90% dintre respondenti considera calitatea imaginii ca fiind cel mai important factor cand cumpara un televizor. Cei intervievati in studiul amintit au fost profund impresionati de calitatea oferita de LG UD TV, preferand acest televizor unor varianta mai slabe ale concurentei, cu dimensiuni de 70 inch+.

Conform DisplaySearch, o companie specializata in research-ul pietei de display, numarul de televizoare UDTV vandute pana in 2016 va depasi 4 milioane.

Traim intr-o perioada in care tehnologia avanseaza rapid, iar UD TV este un trend major, ce trebuie urmarit. In curand, vom urmari sport, filme si muzica pe televizoare UD TV. Sunteti pregatiti pentru noua era Ultra Definition?

HR
HR
Ajouter un commentaire