Telefoane Mobile

Lansarea este susținută de o campanie promoțională care oferă utilizatorilor la cumpărare o baterie portabilă și un accesoriu premium București, 27 aprilie 2016 — LG Electronics (LG) anunță lansarea pe piața din România a mult așteptatului smartphone modular, LG G5, care va fi disponibil la toți operatorii și la retailerii electro-it începând cu această dată. Considerat “Cel mai bun smartphone nou de la MWC 2016” de către GSMA Glomo Awards, cea mai titrată platformă pentru inovație și excelență din industrie, apreciat deja de consumatorii din alte piețe globale unde a fost lansat, LG G5 este un smartphone cu adevărat de ultimă generație special creat pentru a oferi o experiență de utilizare mult mai bună și mai prietenoasă.

g5-pack-shot-TITAN

 

În plus, LG G5 vine impreuna cu un set de accesorii inovatoare,mai multe dispozitive care pot transforma LG G5 într-un aparat de fotografiat digital, un player Hi-Fi sau chiar mai mult. „LG G5 a atras consumatorii din întreaga lume înca de la prezentarea din cadrul MWC 2016. Noul nostru smartphone a devenit deja foarte apreciat pentru noul design modular și funcțiile specifice care transformă experiența de utilizare. In plus, acesta vine impreuna cu un set de accesorii modulare care…… Ne bucurăm că aducem consumatorilor din România acest smartphone de top și suntem convinși că se vor bucura din plin de funcțiile avansate ale LG G5”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. Lansarea noului LG G5 pe piața locală este susținută de o campanie promoțională prin care fiecare consumator care va cumpăra noul LG G5 va primi cadou un kit baterie portabilă, iar primii 100 de consumatori vor primi un accesoriu premium, LG Cam Plus. Campania se va desfășura în perioada 28 aprilie – 30 iunie și este detaliată pe site-ul dedicat, www.lgpromo.ro .

Următoarele dispozitive asociate LG G5, denumite Prieteni, vor fi disponibile pe piața din România: LG Cam Plus, LG 360 Cam, LG 360 VR, LG Hi Fi Plus.

LG CAM Plus

LG CAM Plus este o cameră versatilă, care poate fi atașată prin fanta bateriei pentru a oferi o prindere confortabilă și control convenabil ca în cazul unei camere individuale. LG CAM Plus are buton de power, înregistrare, zoom, display LED și mâner confortabil. Acesta oferă, de asemenea, auto-focus intuitiv și blocarea expunerii, caracteristici găsite de obicei doar pe anumite camere foto digitale. Când este atașată la LG G5, aceasta oferă o capacitate suplimentară de 1,200mAh a bateriei, pentru a permite folosirea ei o perioadă mult mai îndelungată.

LG 360 VR

LG 360 VR este un dispozitiv de realitate virtuală care poate fi conectat cu G5 printr-un cablu dedicat, pentru a simula o vizionare pe un TV de 130 inci la o distanță de 2 metri. Acesta are un design elegant și este pliabil, astfel încât utilizatorii îl pot transporta cu ușurință și pot urmări conținut VR oricând, oriunde. Spre deosebire de alte dispozitive VR, care necesită ca un smartphone să fie introdus în dispozitiv, LG 360 VR are doar 118 g, reprezintând o treime din greutatea altor dispozitiveVR, și are o rezoluție de 639 ppi. Dispozitivul este compatibil cu imaginile și clipurile video realizate la 360 grade cu ajutorul LG 360 CAM, precum și orice conținut realizat pentru Google Cardboard.

LG 360 CAM

LG 360 CAM este un aparat foto compact cu unghi de 360 de grade, cu două camere de 13 MP cu unghi larg de 200 de grade, baterie 1,200mAh și memorie internă 4GB, care poate fi suplimentată de un card microSD. LG CAM 360 poate fi conectat cu ușurință la LG G5, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință conținut de 360 de grade. LG 360 poate realiza video în format 2K și canale de înregistrare de tip surround 5.1 cu trei microfoane, pentru a ajuta utilizatorii sa creeze conținut de calitate de 360 de grade. Datorită parteneriatului cu Google, imaginile realizate cu 360 CAM pot fi încărcate pe Street View și YouTube 360, adăugând satisfacția de a share-ui conținut creativ. Imaginile vor fi, de asemenea, disponibile pentru vizualizare pe LG 360 VR sau alte smartphone-uri sau dispozitive care suportă conținut 360 de grade.

LG HiFi Plus

LG Hi-Fi Plus cu redare B&O Play este un player audio Hi-Fi DAC inovativ, portabil, dezvoltat în colaborare cu B&O Play pentru a satisface nevoile celor care caută să se bucure de o calitate a sunetului la cele mai inalte standarde. El poate fi atasat prin fanta bateriei pentru o experiență audio la calitate superioara B&O. LG G5 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta de utilizare aliniata stilului de viață contemporan, precum un procesor puternic, dar eficient, Qualcomm Snapdragon 820, care oferă funcții avansate precum performanță pe 64 de biți, procesor grafic Adreno 530, DSP Hexagon cu consum redus de energie, precum și procesoare de semnal al imaginii Qualcomm Spectra™ 14-bit, proiectat pentru a oferi imagini de înaltă rezoluție și calitate DSLR, dar și economie de energie.

LG G5 este echipat cu aptX HD, un codec îmbunătățit care este compatibil cu sunet pe 24 de biți prin Bluetooth, livrând astfel un sunet bogat și clar printr-o conexiune fără fir și fără nici un fel de pierderi. LG G5 dispune de Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru o încărcare extraordinar de rapidă. Prin aplicarea unui algoritm inteligent, Quick Charge 3.0 este cu 27% mai rapid și cu 45 % mai eficient decât generația precedentă. LG G5 dispune de o viață a bateriei excelentă, datorită tehnologiei Low Power Location Estimation. Această soluție îmbunătățește eficiența bateriei cu până la 41.9% prin îmbunătățirea consumului de energie a aplicațiilor care folosesc serviciile de localizare.

Specificații cheie:

● Chipset: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820 Processor

● Ecran: 5,3 inci, Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 554ppi)

● Memorie: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (până la 2TB)

● Cameră: Principală: Standard 16MP, Wide 8MP / Frontală: 8MP

● Baterie: 2,800mAh (detașabilă)

● OS: Android 6.0 Marshmallow

● Dimensiuni: 149.4 x 73.9 x 7.7~8.6mm

● Greutate: 159g

● Rețea: LTE / 3G / 2G

● Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Tip-C 2.0 (compatibil 3.0) / NFC / Bluetooth 4.2

● Culori: Argintiu / Titan

Pe piața din România, LG G5 va fi disponibil la un preț începând cu XX lei, la toți operatorii și la retailerii electro-it. # # # Despre compania Mobile Communications a LG Electronics Compania Mobile Communications din cadrul LG Electronics este lider gobal și deschizător de drumuri în industria dispozitivelor mobile și purtabile cu tehnologii revoluționare și design inovativ. Prin dezvoltarea continuă a tehnologiilor din domenii precum ecran, baterie, cameră foto și tehnologie LTE, LG realizează dispozitive mobile și purtabile care fac parte din stilul de viață al oamenilor din întreaga lume. În același timp, compania caută în permanență să îmbunătățească experiența de utilizare mobilă prin încorporarea design-urilor unice, sofisticate, dar intuitive în interfața de utilizare. LG îți mai propune și să ghideze consumatorii către era convergenței și a Internetului Tuturor Lucrurilor, maximizând gradul de conectivitate dintre o largă gamă de dispozitive, precum smartphone-uri, tablete, dispozitive purtabile și produse electronice din casă și portabile.

Pentru mai multe informații, vizitați www.LG.com.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.