Primul Nexus 5 roşu, de la LG şi Google

17 February 2014Comments Off

Binecunoscutul Nexus 5 este acum disponibil, pe piaţa din România, în două culori — roşu şi negru

3

Primul terminal  Nexus 5 roşu este acum disponibil pe Google Play™. Nexus 5 este primul telefon Google disponibil în trei culori: roşu, alb şi negru. Lansat în octombrie anul trecut de LG şi Google, Nexus 5 este considerat un telefon Google elegant şi de înaltă performanţă. Nexus 5 este echipat cu un procesor Qualcomm Snap-dragon™ 800, cu un uimitor ecran IPS full HD de 5 inci şi pe care rulează Android 4.4, KitKat, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Gama de telefoane Nexus a fost creată pentru a face lucrurile diferit, iar consumatorii care împărtăşesc această viziune au fost fanii noştri cei mai loiali. Ne păstrăm această viziune şi în ceea ce priveşte Nexus 5 roşu, care credem că va atrage atenţia consumatorilor care doresc să iasă şi mai mult in evidenţă.

Nexus 5 roşu va fi disponibil pe Google Play™ începând din această lună în  SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania, Australia, Hong Kong, India, Japonia şi Coreea, cu o disponibilitate mai extinsă în Europa până la sfârşitul lunii. Clienţii vor avea posibilitatea de a achiziţiona un Nexus 5 roşu şi în magazinele din România.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire