Telefoane Mobile

Optimus-3D-Wikitude-AR

Inca o veste buna pentru cei care doresc sa achizitioneze un smartphone LG Optimus 3D! LG Electronics si Wikitude au anuntat un parteneriat cu ajutorul caruia primul browser 3D din lume va rula pe smartphone-ul LG Optimus 3D.

Browserul Wikitude 3D, bazat pe 3D Augmented Reality (AR), permite interactiunea virtuala cu mediul inconjurator si, spre deosebire de 2D AR (care afiseaza doar obiecte suprapuse), afiseaza locuri, marcaje ale diversilor utilizatori si obiecte tridimensionale, vizualizarea acestora fiind mult mai facila. Browserul permite utilizatorilor sa descopere detalii asupra zonelor in care se afla, prin intermediul Twitter si Wikipedia.

“Tehnologia Augmented Reality a fost laudata pentru potentialul sau de a inlocui realitatile abstracte ale browserelor standard disponibile pe telefoanele mobile, prin intermediul unei realitati actuale, inregistrata si afisata in timp real de catre camera foto a telefonului. Hardware-ul smartphone-ului Optimus 3D precum si software-ul folosit in cadrul interfetei 3D ne permite sa privim aceasta realitate cu alti ochi, datorita imbunatatirilor aduse de castre acestea ”, subliniaza Dr. Jong-seok Park, CEO si Presedinte LG Mobile Communications Company.

Wikitude 3D include informatii cu privire la peste 100 de milioane de locatii din intreaga lume, fiind disponibil in 12 limbi. Utilizatorii interesati pot downloada browserul Wikitude 3D la inceputul lunii Iunie, prin intermediul LG World, magazinul online de aplicatii LG.

Smartphone-ul LG Optimus 3D va fi disponibil in Europa in aceasta vara.

HR
HR
Ajouter un commentaire