Events

Formula1-LG

Dupa luni de pregatiri, momente in care anticiparea a atins cote maxime, dupa eforturi notabile ale tuturor celor implicati, primul circuit F1 al Coreei a avut loc weekend-ul trecut, pe Circuitul International Yeongnam, localizat in sud-vestul Koreei. Victoria a apartinut indiscutabil pilotului spaniol Fernando Alonso, care a sarbatorit astfel a cincea victorie in acest sezon.

Calificari-F1

Top 3, dupa calificarile pt F1 Korea Grand Prix: (de la stanga la dreapta) Mark Webber, Sebastian Vettel si castigatorul Fernando Alonso

Participanti-Formula1

Participantii asteapta cu nerabdare inceputul cursei

Formula 1 este liderul mondial al sporturilor cu motor, atat in materie de audienta cat si in ceea ce priveste incasarile pe care le aduce industriei de profil. Cursa din acest an marcheaza, de asemenea, a saizecea aniversare Formula 1, primul campionat datand inca din 1950.

Parteneriat-LG

LG a fost o prezenta constanta in Formula 1 in ultimii doi ani, inclusiv in marele premiu al Malaeziei

In decursul anilor, Formula1 a reprezentat modalitatea prin care unii dintre cei mai talentati oameni implicati in acest sport s-au putut exprima. Astfel, multumita unor piloti precum Juan Miguel Fangio, Ayrton Senna sau Nelson Piquet, sofatul a fost transformat intr-o adevarata arta.

Cabina-LG

Cabina LG din cadrul circuitului

Un aspect la fel de important este tehnologia, care reuneste echipe intregi de experti si sume fabuloase pentru a obtine acel plus de putere al motorului sau acele fractiuni de secunda de la pitstop-uri. Pentru ca un asemenea ansamblu de idei si tehnica sa functioneze, Formula 1 s-a bazat pe inovatie, iar LG a fost partenerul ideal al evenimentelor F1 pe parcursul ultimilor doi ani.

Lotus-Racing-LG

Standul Lotus Racing in cadrul cabinei LG

Grand Prix-ul Koreei a fost cursa cu numarul 17 a competitiei inceputa in Bahrain pe 14 martie. Dupa cursa din 7 noiembrie de la Sao Paulo(Brazilia), sezonul F1 2010 se va inchide in Abu Dhabi, pe 14 noiembrie.

Transmisie-HD-F1

Ecranele LG au surprins emotiile si  momentele critice ale cursei, prin transmisia HD a evenimentului

Grand Prix-ul Koreei a reunit duo-ul Red Bull format din Sebastian Vettel si Mark Webber, intr-o echipa axata pe castigarea primelor 2 pozitii din clasament. Din pacate, sortii le-au fost potrivnici: Webber a intrat in parapet in turul numarul 13, iar motorul lui Vettel a cedat dupa turul cu numarul 46.

Lotus-Racing

Echipa Lotus Racing, la Korea Grand Prix

In ciuda sortilor potrivnici, echipa Red Bull ramane clasata pe primele pozitii in topurile echipelor, respectiv pe locurile 2 si 4. Se anunta un final al sezonului pe muchie de cutit, pentru ca urmeaza ultimele 2 curse ale sezonului.

Dupa multi ani de planificari, Grand Prix-ul Coreei a trecut asa cum a venit: in viteza si cu mari emotii iar fanii prezenti la eveniment s-au bucurat de un adevarat festival al sporturilor cu motor.

Echipa-Red-Bull

Red Bull Racing e considerata cea mai buna echipa din sezonul 2010

LG va ajuta fanii F1 sa traiasca senzatiile Marelui Premiu al Coreei printr-un concurs foto intitulat “Momentul LG al anului”: astfel, fanii vor fi invitati sa inscrie cele mai bune fotografii dintr-un GrandPrix pe website-ul global LG, de la 1 noiembrie. Initiativa a fost posibila datorita parteneriatului LG – F1 Racing Magazine. Votarea incepe de pe 15 noiembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in luna decembrie, in cadrul premiilor Autosport Awards 2010, din Londra.

Red-Bull-LG

LG a sponsorizat echipa Red Bull Racing din luna Iulie 2010

HR
HR
Ajouter un commentaire